spot_img

Η Ferrari «ντύνει» στα κίτρινα την F1-75

H Scuderia Ferrari θα αγωνιστεί με ένα διαφορετικό livery στην F1-75 στο επερχόμενο Grand Prix Ιταλίας, παρουσιάζοντας τα νέα της χρώματα 24ωρα πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση.

Μία πολύ ιδιαίτερη έκπληξη ετοίμασε η Scuderia Ferrari για το Grand Prix Ιταλίας. Η ιταλική ομάδα άλλαξε το χρωματισμό της F1-75, ενώ οι φόρμες και τα κράνη των Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ θα είναι επίσης διαφοροποιημένα.

Θέλωντας να γιορτάσει τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της, η Scuderia «έντυσε» με κίτρινες πινελιές κίτρινου χρώματος το μονοθέσιό της. Το χρώμα αυτό είναι το επίσημο της πόλης Μοντένα, από την οποία κατάγεται ο ιδρυτής της, Έντσο Φεράρι και συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία της ιταλικής φίρμας.

Η κίνηση αυτή της Ferrari στον εντός έδρας αγώνα της, συνδέεται και με τον εορτασμό 100 χρόνων της πίστας της Μόντσα. Κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου θα πραγματοποιηθούν ορισμένες εκδηλώσεις με την ιταλική ομάδα να παίρνει μέρος.

Το κίτρινο χρώμα στην F1-75 βρίσκεται στο κάλυμμα του κινητήρα, ενώ οι αριθμοί των Λεκλέρ και Σάινθ στο ρύγχος έχουν επίσης την απόχρωση αυτή. Με κίτρινο χρώμα είναι επίσης τοποθετημένο το όνομα της Ferrari στην πίσω αεροτομή.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ολλανδίας.

Μένει να αποδειχθεί αν το εορταστικό livery της ιταλικής ομάδας θα της φέρει την τύχη που χρειάζεται και μαζί με τη στήριξη των τιφόζι να φτάσει στη νίκη στο Grand Prix Ιταλίας. Το έργο της θα είναι δύσκολο, μιας και στους τελευταίους αγώνες υστερεί σε απόδοση έναντι των Red Bull Racing και Mercedes-AMG, όμως ανέκαθεν η Μόντσα ως ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, της δίνει την επιπλέον ώθηση για ένα καλό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που η ιταλική ομάδα κερδίσει τον αγώνα, θα είναι η πρώτη της νίκη μετά το 2019 και η δεύτερη τα τελευταία 12 χρόνια.

Το νέο livery η Ferrari το αποκάλυψε μέσω του παρακάτω βίντεο στα social media.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles