spot_img

Η Ferrari «ψάχνεται» μετά το κάζο του Μπαχρέιν

Με πολλά ερωτηματικά αποχώρησε η Scuderia Ferrari από το Μπαχρέιν, καθώς έχασε ένα σίγουρο βάθρο με τον Charles Leclerc.

Ο εναρκτήριος αγώνας της Formula 1 για το 2023 μας προσέφερε άπλετη δράση και θέαμα, όπως επίσης και ανατροπές. Αυτό που δεν άλλαξε σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά είναι η αναξιοπιστία της Scuderia Ferrari.

O Charles Leclerc ενώ είχε σίγουρη θέση στο βάθρο, αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα του στον 41ο από τους 57 γύρους στο Grand Prix Μπαχρέιν και έμεινε εκτός μάχης. Πριν από την εκκίνηση, οι μηχανικοί της Scuderia είχαν προβεί σε αλλαγή του Energy Store και των Control Electronics στη μονάδα ισχύος του.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Fred Vasseur, ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα.

«Ποτέ δεν είναι καλό να ξεκινάς με εγκατάλειψη τη χρονιά. Θα προτιμούσα να είχαμε τερματίσει τον αγώνα. Όμως θα μείνω σταθερός στη στάση μου. Είχα πει στην ομάδα πριν από δύο εβδομάδες πως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να τελειώσει στο Μπαχρέιν λόγω του αποτελέσματος. Η ομάδα έζησε μία παράξενη ημέρα. Το πιο σημαντικό είναι να σχηματίσουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πού έχουμε αποτύχει».

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Ο προβληματισμός στις δηλώσεις του Vasseur είναι εμφανής, καθώς η SF-23 δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Red Bull RB19.

«Δεν περιμέναμε να έχουμε την εικόνα αυτή πριν από τον αγώνα. Στις κατατακτήριες μπορούμε να πλησιάσουμε το ρυθμό της Red Bull. Είναι κάτι το θετικό. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές. Πρέπει να βελτιωθούμε και αν θέλουμε να το κάνουμε, πρέπει να κερδίσουμε αγώνες».

Ο Carlos Sainz με το δεύτερο μονοθέσιο της Ferrari τερμάτισε στην 4η θέση στα τελικά αποτελέσματα του Μπαχρέιν, 48 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή Max Verstappen.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #108 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Formula 1 για το 2023. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles