spot_img

O Alonso αγωνίστηκε στη Formula 1 με σπασμένα κόκκαλα

Ο Fernando Alonso προχώρησε στην αποκάλυψη πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν στους αγώνες της Formula 1 με σπασμένα κόκκαλα.

Έπειτα από μια ισχυρή σύγκρουση στο Grand Prix Αυστραλίας του 2022, ο Fernando Alonso τραυματίστηκε σοβαρά και αναγκάστηκε σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν να αγωνίζεται με προβλήματα στα χέρια του.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 δεν έχασε κανένα από τους εναπομείναντες αγώνες του 2022 ακόμα και αν όπως αποκάλυψε στο πλαίσιο του Grand Prix Μπαχρέιν, αγωνιζόταν με έντονους πόνους κατά την διάρκεια των τριημέρων.

«Στη δική μου περίπτωση έσπασα μερικά κόκκαλα και στα δυο χέρια πέρυσι. Μέχρι τον Αύγουστο δεν είχα αναρρώσει πλήρως, όσο και αν πονούσα όμως ήθελα να τρέξω στους αγώνες».

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Αρκετή μυστικοπάθεια υπήρχε γύρω από τον τραυματισμό του Lance Stroll, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν. Ο Καναδός οδηγός ανάρρωσε εγκαίρως και πραγματοποίησε μία αξιοθαύμαστη εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Grand Prix Μπαχρέιν. Ο Alonso είχε μόνο λόγια θαυμασμού για τον νέο του teammate.

«O Stroll είναι ο ήρωάς μου. Έδειξε ότι έχει μεγάλη επιθυμία για νίκες και είναι αφοσιωμένος στην ομάδα. Για όποια θέση και να μάχεται είναι διευθετημένος να τα δώσει όλα και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Ήμασταν συνέχεια σε επικοινωνία και τον ενημερώναμε για τα πάντα. Μιλούσαμε στο μεσημεριανό διάλειμμα στις δοκιμές και ξανά πάλι το απόγευμα. Τις τελευταίες μέρες πριν τον αγώνα ήταν στον προσομοιωτή και μας έδωσε θετικό feedback».

Η Aston Martin έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Grand Prix Μπαχρέιν, με τον Fernando Alonso να παίρνει το βάθρο με την 3η θέση στα τελικά αποτελέσματα. Ο Stroll από τη μεριά του τερμάτισε στην 6η θέση, μπροστά από τη Mercedes-AMG του George Russell.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του 2023 και τις προβλέψεις της σεζόν. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles