spot_img

Η Ferrari τα δίνει όλα για να κερδίσει τη Red Bull

Ψηλά τον πήχη για το 2024 θέτουν στη Scuderia Ferrari ώστε να μπορέσουν να εκθρονήσουν τη Red Bull Racing από την κορυφή και να επιστρέψουν στους τίτλους.

Η φετινή χρονιά της Scuderia Ferrari έχει χαρακτηριστεί ως «αποτυχία» από τους ίδιους τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και τους οδηγούς. Οι φιλοδοξίες της ιταλικής ομάδας ήταν μεγάλες, ωστόσο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Στα 22 Grand Prix που πραγματοποιήθηκαν, η ιταλική ομάδα πανηγύρισε μόλις μία νίκη. Ο Carlos Sainz κέρδισε στη Σιγκαπούρη με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και έφτασε τις δύο νίκες στην καριέρα του στη Formula 1.

Ενόψει 2024 η ομάδα του Μαρανέλο θέλει όσο τίποτα να πιάσει κορυφή και έχει επενδύσει πολύ χρόνο στη δουλειά στο νέο μονοθέσιο. Ο Carlos Sainz έθεσε ξεκάθαρους στόχους για τη Ferrari και η αισιοδοξία του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

«Πιστεύω πως ο ρεαλιστικός μας στόχος για το 2024 είναι να φτάσουμε τη Red Bull. Είμαστε απόλυτα ικανοί να το κάνουμε. Θα καταφέρουμε όμως να το κάνουμε; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Θέλω όμως η ομάδα να πιστέψει πως είναι δυνατό να φτάσουμε τη Red Bull. Εγώ ήδη πιστεύω πως είναι εφικτό».

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι και τo mini-review της σεζόν. 

Η σιγουριά του Ισπανού νικητή του Grand Prix Σιγκαπούρης προέρχεται από ένα πρόσφατο παράδειγμα. Αυτό δεν είναι άλλο από την «αναγέννηση» της McLaren εντός του 2023.

«Η McLaren κατάφερε να κάνει μεγάλα βήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχω τεράστια αυτοπεποίθηση πως η Ferrari σημειώσει αντίστοιχη βελτίωση κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου. Πιστεύω πως μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση», σχολίασε ο οδηγός της ομάδας του Μαρανέλο.

Το 2024 ο Sainz μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τη Scuderia Ferrari. Προς το παρόν, το μέλλον του στην ιταλική ομάδα είναι άγνωστο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles