spot_img

Η Ferrari ταξιδεύει στην Αυστραλία με τον Sainz

Στο επερχόμενο Grand Prix Αυστραλίας η Scuderia Ferrari αναμένεται να αγωνιστεί με τον Carlos Sainz, o οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στη Formula 1.

Στο αγωνιστικό κάθισμα της SF-24 θα βρεθεί και πάλι ο Carlos Sainz, στο Grand Prix Αυστραλίας, τρίτο αγώνα της σεζόν στη Formula 1. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Scuderia Ferrari, ο 29χρονος Ισπανός αναμένεται να λάβει κανονικά μέρος στο τρίτο τριήμερο του 2024 (22-24 Μαρτίου).

Ο Ισπανός οδηγός αναγκάστηκε να απουσιάσει από το Grand Prix Σαουδικής Αραβίας, καθώς διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα κι έπρεπε να κάνει επέμβαση. Τη θέση του στην ιταλική ομάδα πήρε ο Oliver Bearman και τον αντικατέστηκε επάξια.

Ο νεαρός Βρετανός τερμάτισε στην 7η θέση στον αγώνα της Τζέντα, έχοντας εξαιρετικό ρυθμό. Μάλιστα, κατάφερε να κρατήσει πίσω του τους Lewis Hamilton και Lando Norris, οι οποίοι είχαν φρέσκια μαλακή γόμα ελαστικών. Ο Bearman απέδειξε πως έχει ό,τι χρειάζεται για να βρίσκεται στη Formula 1 από το 2025, ωστόσο για την ώρα θα πρέπει να συνεχίσει στα καθήκοντά του στη Formula 2. Επόμενος αγώνας του είναι στην Αυστραλία, μιας και η F2 είναι υποστηρικτικός θεσμός της F1.

O Sainz στη μοναδική του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 τερμάτισε 3ος στο Grand Prix Μπαχρέιν. Ο ρυθμός του ήταν εντυπωσιακός και όλα δείχνουν ότι βολεύεται αρκετά με το νέο δημιούργημα του Μαρανέλο, όπως και ο Charles Leclerc.

H Ferrari είναι η μοναδική ομάδα που δείχνει να είναι πιο κοντά απ’ όλους στη Red Bull Racing και ειδικά στον Max Verstappen. Μένει να δούμε αν θα βάλει τέλος στο σερί της αυστριακής ομάδας και του Ολλανδού στο Άλμπερτ Παρκ.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles