spot_img

Schumacher: «Τρέχει ο Alonso αντί κάποιου νέου οδηγού»

Σειρά του Fernando Alonso να μπει στο στόχαστρο του Ralf Schumacher, με τον Γερμανό να θεωρεί τον Ισπανό «γέρο» για τη σημερινή Formula 1.

Ένα από τα αγαπημένα χόμπι του Ralf Schumacher είναι να «τη λέει» σε τωρινούς οδηγούς της Formula 1. Δίχως αμφιβολία ο… αγαπημένος του είναι ο Lewis Hamilton, καθώς με κάθε ευκαιρία ρίχνει «βέλη» στον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Τώρα όμως ήρθε η σειρά του Fernando Alonso. O δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 φταίει για τον Ralf Schumacher επειδή είναι 42 ετών και βρίσκεται ακόμη στο grid. Ο Γερμανός, όπως καταλάβατε, διαφωνεί με την παραμονή οδηγών που είναι μεγάλοι σε ηλικία και παίρνουν τη θέση νέων οδηγών που δεν βρίσκουν θέση.

Μιλώντας στο speedweek, o Schumacher ανέφερε.

«Πρέπει να “σπάσει” αυτός ο φαύλος κύκλος που οι νέοι οδηγοί δεν μπορούν να πάρουν μια ευκαιρία να τρέξουν στη Formula 1. Αντ’ αυτού έχουμε τον Αλόνσο που τρέχει ακόμα στα 42 του. Δεν έχω κάτι ενάντια στον Fernando, αλλά δεν πρέπει ο στόχος της Formula 1 να είναι να αυξάνεται ο μέσος όρος ηλικίας. Ήταν πολύ σημαντικό που στη Σαουδική Αραβία αγωνίστηκε ο Oliver Bearman και πήρε ένα καλό αποτέλεσμα. Οι ομάδες φοβούνται να πάρουν νέους οδηγούς. Ελπίζω αυτό να αλλάξει σύντομα».

Το 2024 δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία χρονιά του Alonso στη Formula 1. O Ισπανός έχει ξεκαθαρίσει πως έχει αρχίσει να σκέφτεται την απόσυρση και μόνο υπό όρους θα παραμείνει και μετά το 2025 στο grid.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles