spot_img

Η Haas χάνει το πρωί της Πέμπτης στις δοκιμές Μπαχρέιν

Οι καθυστερήσεις άφιξης του εξοπλισμού οδηγούν την Haas να χάσει το πρωινό σκέλος από την πρώτη μέρα δοκιμών στην πίστα του Μπαχρέιν.

Τα προβλήματα της αμερικανικής ομάδας στην προετοιμασία της για το Πρωτάθλημα του 2022 είναι πάρα πολλά. Το τελευταίο, χρονολογικά, είναι οι καθυστερήσεις σε μία από τις πτήσεις που θα μετέφερε εξοπλισμό της Haas στην πίστα του Μπαχρέιν. Το αεροπλάνο που θα χρησιμοποιούσε η Haas έμεινε παραπάνω από το αναμενόμενο στην Κωνσταντινούπολη, έτσι το φορτίο έμεινε περισσότερο χρόνο στις εγκαταστάσεις της αμερικάνικης ομάδας στη Μεγάλη Βρετανία. Κατά συνέπεια, η προετοιμασία της για να είναι έτοιμη να βγει στην πίστα εγκαίρως στο ξεκίνημα των δοκιμών κατέστη αδύνατη.

Διαβάστε επίσης: Ανανέωσε η Imola μέχρι το 2025

Η Haas έκανε μία σύντομη δήλωση περίπου 24 ώρες πριν την έναρξη των δοκιμών στο Μπαχρέιν, όπου εξηγεί την κατάστασή της:

Το φορτίο της ομάδας έφτασε αργά εχθές το βράδυ στην πίστα του Μπαχρέιν. Αυτή η καθυστέρηση θα επηρεάσει το πρόγραμμά μας, όμως στοχεύουμε να είμαστε στην πίστα στη δεύτερη περίοδο την Πέμπτη το απόγευμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Υπενθυμίζουμε πως ο Nikita Mazepin αποχώρησε από τη Haas, μαζί με την Uralkali, εν μέσω των εξελίξεων ανάμεσα σε Ρωσία-Ουκρανία. Ο δοκιμαστής της Haas, Pietro Fittipaldi, θα καλύψει το κενό του στις δοκιμές του Μπαχρέιν. Ωστόσο, η αμερικάνικη ομάδα δεν έχει καταλήξει στον οδηγό που θα πλαισιώσει τον Mick Schumacher το 2022.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Βαρκελώνης και την ανάλυση της Red Bull RB18.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles