spot_img

Η Yamaha αποκάλυψε την M1 του 2021

Η Monster Yamaha MotoGP έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της M1, με την οποία θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021.

Ακόμα μια ομάδα αποκάλυψε την μοτοσυκλέτα της. Μετά τις Ducati και KTM, η Yamaha πήρε σειρά παρουσιάζοντας και το νέο της οδηγικό line-up. Ο Maverick Vinales παραμένει για ακόμα έναν χρόνο στην ομάδα και ελπίζει σε ένα καλύτερο 2021. Μαζί του θα έχει τον Fabio Quartararo, ο οποίος  παίρνει προαγωγή στην εργοστασιακή ομάδα από την SRT Petronas Yamaha. Ο 7-φορές Πρωταθλητής του MotoGP, Valentino Rossi παίρνει την αντίθετη κατεύθυνση στην ιδιωτική ομάδα της Yamaha.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 15 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Yamaha M1 2021Το 2020 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Yamaha, με δύο νίκες στους δύο πρώτους αγώνες. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τα αποτελέσματα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Παράλληλα, ο κατασκευαστής δέχθηκε ποινή αφαίρεσης βαθμών από το Πρωτάθλημα, καθώς επενέβη στον κινητήρα κάνοντας αλλαγές.

Εμφανισιακά, η M1 παραμένει στα ίδια χρώματα με το 2020. Το μπλε και το μαύρο κυριαρχούν, ενώ το κόκκινο στο κάτω μέρος δεν υπάρχει πλέον στην μοτοσυκλέτα.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP.

Yamaha M1 2021Παρά το γεγονός πως ήταν ο κατασκευαστής με τις περισσότερες νίκες στη χρονιά, η Yamaha δεν πήρε κανέναν Τίτλο. Η χρονιά ήταν στο σύνολό της αποτυχημένη, έχοντας συνολικά 3 διαφορετικούς νικητές. Ο Franco Morbidelli κατέκτησε 2 νίκες στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ ο Vinales μόλις 1.

Ο Ισπανός δήλωσε για τη νέα αγωνιστική σεζόν:

Το 2020 ήταν τρελό για όλους μας. Το έχουμε αφήσει όμως πίσω μας και κοιτάμε αυτό που έρχεται. Με τα δύο τεστ να ματαιώνονται πρέπει να περιμένω περισσότερο να οδηγήσω την M1. Ήταν μια μεγάλη χειμερινή περίοδος και ανυπομονώ να δουλέψω και πάλι. Δεν έχουμε πολλές ημέρες δοκιμών και πρέπει από την πρώτη στιγμή να είμαστε στο 100% μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Quartararo, στην τρίτη του σεζόν στο MotoGP, αποκτά εργοστασιακό στάτους. Για τη νέα σεζόν δήλωσε:

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, ειδικά γιατί είμαι σε νέα ομάδα. Περιμένω με αγωνία το τεστ στο Κατάρ. Θα δοκιμάσω επιτέλους την Monster Energy Yamaha μου για πρώτη φορά. Έχω δει πολλές επεξεργασμένες φωτογραφίες με το νούμερό μου πάνω στην M1. Όμως, τίποτα δεν συγκρίνεται με την πραγματικότητα. Κυριολεκτικά δεν μπορώ να περιμένω.

Yamaha M1 2021

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles