spot_img

Η McLaren κοιτάζει προς Mercedes για κινητήρα

Με την σεζόν να μην έχει καν αρχίσει, η McLaren φαίνεται ήδη να θέλει να ξεφρτωθεί την Honda και να επιστρέψει στην Mercedes.

Μετά από δύο πολύ δύσκολα χειμερινά τεστ, με τον κινητήρα της Honda να είναι αναξιόπιστος και να υστερεί σε ισχύ, η McLaren φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής προμηθευτή κινητήρα.

Διαβάστε επίσης

Με την Honda να παραμένει αισιόδοξη πως θα λυθούν όλα τα προβλήματα, η McLaren δεν θέλει να δει την κατάσταση να μείνει ως έχει και ψάχνεται με την Mercedes. Το χειρότερο και αρκετά πιθανό σενάριο, είναι πως η McLaren, αν δεν βελτιωθεί η Honda, θα είναι η πιο αργή ομάδα την φετινή σεζόν.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, σε τρομερές οικονομικές απώλειες λόγω χαμηλής θέσης στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, αυτό φέρνει ακόμη πιο δυσχερή θέση την Βρετανική ομάδα, η οποία ψάχνει από το 2014 βασικό χορηγό.

Μία λύση είναι να χρησιμοποιήσει τον κινητήρα που θα είχε η Manor φέτος, εάν η Honda δεν δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης. Αυτό μπορεί να υλοποιηθεί ακόμη και στα μέσα της σεζόν, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο δράμα στην όλη ιστορία.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η ίδια η McLaren διέψευσε τις όποιες φήμες, όμως σίγουρα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και η σεζόν δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles