spot_img

Η McLaren πιστεύει πως θα έπαιρνε βαθμούς στο Μπαχρέιν

Η McLaren Racing περίμενε πως θα πάλευε για βαθμούς στο GP Μπαχρέιν, ωστόσο προβλήματα και ατυχίες της στέρησαν ένα καλό αποτέλεσμα. 

Μία από τις λιγότερο προετοιμασμένες ομάδες για την αγωνιστική σεζόν της Formula 1 για το 2023 αποδείχθηκε πως ήταν η McLaren Racing. H βρετανική ομάδα δεν πέτυχε τους στόχους της σχετικά με την εξέλιξη της MCL60 κατά τη διάρκεια του χειμώνα και το ξεκίνημα αποδείχθηκε πολύ δύσκολο.

Ο ρούκι Oscar Piastri, εγκατέλειψε στον αγώνα του Μπαχρέιν, έπειτα από πρόβλημα στα ηλεκτρικά του μονοθεσίου. Το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με αποκλεισμό από το Q1 στις κατατακτήριες. Από την άλλη, ο Lando Norris  είχε απώλεια υδραυλικής πίεσης στο μονοθέσιό του και έπρεπε να κάνει στάση στα pit κάθε 10 γύρους.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την εκτενής ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν. 

Παρά την κάκιστη εμφάνιση και την τελευταία θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, η McLaren «βλέπει» φως στην άκρη του τούνελ. Ο επικεφαλής της ομάδας του Ουόκινγκ, Andrea Stella, πιστεύει πως δίχως τα προβλήματα, οι οδηγοί του θα ήταν εντός της πρώτης 10άδας.

«Το θετικό από το τριήμερο είναι πως ο Lando δίχως τα προβλήματα θα διεκδικούσε βαθμούς. Ο ρυθμός αγώνα του μονοθεσίου ήταν καλύτερος των προσδοκιών μας. Πιστεύω πως στον αγώνα βλέπουμε πως η σκληρή δουλειά που κάναμε το χειμώνα για την καλύτερη διαχείριση των ελαστικών αποδίδει καρπούς. Όχι μόνο ο Lando αλλά και ο Oscar, είχαν πολύ λίγη φθορά στα ελαστικά τους στο πρώτο stint. Έκανε κι εκείνος προσπεράσματα και θα μπορούσαμε να έχουμε δύο μονοθέσια εντός βαθμών. Αυτό είναι το μόνο θετικό που μπορούμε να πάρουμε από το τριήμερο».

Η McLaren αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τους στόχους της ενόψει της νέας σεζόν. Το σχεδιαστικό τμήμα της ανακάλυψε ένα νέο μονοπάτι στην εξέλιξη του μονοθεσίου και έχει προγραμματίσει σημαντικές αναβαθμίσεις που θα αλλάξουν τα πράγματα, αρχής γενομένης από το Μπακού.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles