spot_img

Η Mercedes ανακοίνωσε αναβαθμίσεις για την Αυστρία

Η Mercedes θα είναι από τις ομάδες όπου θα παρατάξει ένα αναβαθμισμένο πακέτο στο μονοθέσιό της για την έναρξη της σεζόν.

Οι πρωταθλητές θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί το 2020, έπειτα από ένα πολύ δυνατό χειμώνα, όπου η W11 έδειξε να είναι το ταχύτερο μονοθέσιο, τόσο στον έναν γύρο, αλλά και σε ρυθμό αγώνα από τους αντιπάλους της. Η ομάδα του Brackley, δείχνει να έχει το προβάδισμα έναντι των Red Bull και Ferrari, όμως οι χειμερινές δοκιμές δεν τη καθησυχάζουν και αναμένεται να παραταχθούν πολύ πιο δυνατοί στην Αυστρία.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Mercedes, James Alisson, μίλησε σε βίντεο που ανέβασε η ομάδα στα social media και έδωσε έμφαση στις βλέψεις της ομάδας για τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν.

Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να πραγματοποιήσουμε ούτε έναν αγώνα, ωστόσο έχει περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που αποκαλύψαμε το μονοθέσιό μας. Αν σκεφτούμε πότε παρουσιάσαμε το μονοθέσιο και ποια έκδοση θα φέρναμε στην Αυστραλία, αυτά είχαν κλειδώσει από τα Χριστούγεννα. Οπότε είχαμε τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο να κάνουμε το μονοθέσιο ταχύτερο στην αεροδυναμική σήραγγα και στα δωμάτια σχεδιασμού, οπότε έχουμε πολλές ιδέες στο μυαλό μας να βελτιωθούμε. Πολλές από τις ιδέες μας ήταν σε διαδικασία παραγωγής, πριν αναγκαστούμε να κλείσουμε το εργοστάσιο εννέα εβδομάδες πριν. Οπότε πλέον, στοχεύουμε όλη αυτή η εξέλιξη να μεταφερθεί από τους πίνακες σχεδιασμού στο μονοθέσιο, όσο το δυνατόν συντομότερα. Ελπίζουμε να έχουμε όσες περισσότερες βελτιώσεις μπορούμε στο μονοθέσιο στην Αυστρία και ελπίζουμε το επόμενο διάστημα να το εξελίξουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Mercedes στοχεύει στο 7ο σερί της Πρωτάθλημα, το οποίο θα αποτελέσει ένα μεγάλο ρεκόρ. Ήδη γνωρίζουμε πως η Ferrari θα φέρει τις δικές της βελτιώσεις στους πρώτους αγώνες, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Red Bull, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για τις Renault, McLaren και Racing Point.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles