spot_img

Η Mercedes έκανε τεράστια βήματα εμπρός στην Ισπανία

Ο επικεφαλής και CEO της Mercedes-AMG, Toto Wolff, δήλωσε πως η απόδοση της ομάδας στην Ισπανία απέδειξε πως έχουν κάνει πολύ μεγάλα βήματα στην απόδοσή τους παραμένει όμως επιφυλακτικός.

Στην πίστα της Βαρκελώνης το περασμένο αγωνιστικό τριήμερο η Mercedes-AMG έφερε το μέχρι τώρα καλύτερο της αποτέλεσμα στο φετινό Πρωτάθλημα της Formula 1. Οι Lewis Hamilton και George Russell δεν είχαν και τόσο ανταγωνιστική παρουσία στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, σημειώνοντας μόλις τον 5ο και 12ο ταχύτερο χρόνο στο grid. Στον αγώνα της Κυριακής όμως η αναβαθμισμένη W14 E-Performance είχε πολύ καλύτερο ρυθμό από τις Scuderia Ferrari και Aston Martin, χωρίς να καταπονεί τα ελαστικά, και κατάφερε να σημειώσει διπλό βάθρο.

Ο επικεφαλής και CEO της Mercedes-AMG, Toto Wolff, έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή τους στον αγώνα παραμένει όμως επιφυλακτικός.

«Νομίζω χάναμε κάπου στα δυο με τρία δέκατα κρίνοντας από την εικόνα μας στην πίστα. Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκρατημένοι επειδή και πέρυσι στη Βαρκελώνη ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο. Όσο η πορεία μας συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία, θα είναι σαν το χρηματιστήριο όπου οι τιμές μια ανεβαίνουν και μια πέφτουν. Θα έρθουν στιγμές που τα πράγματα θα είναι δύσκολα είμαι όμως πολύ ικανοποιημένος για την δουλειά που γίνεται στο Μπρίξουορθκαι το Μπράκλεϊ».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #116 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. 

Το αναβαθμισμένο μονοθέσιο, το οποίο η γερμανική παρουσίασε στο Grand Prix Μονακό, σχεδιαστικά έφερε αρκετές διαφορές με ανανεωμένα sidepods στο πλαϊνό μέρος, ουσιαστικά εγκαταλείποντας το αρχικό τους κόνσεπτ των zero pods. Επιπλέον, η W14 είχε ένα νέο πάτωμα καθώς και αξιοσημείωτες αλλαγές στην εμπρός ανάρτηση, η οποία διαθέτει σύστημα anti-dive, παρόμοιο των Red Bull Racing και Aston Martin. Ο Wolff υποστηρίζει πως οι αλλαγές ήταν καθοριστικές για την πορεία της ομάδας.

«Είμαι τρανή απόδειξη του πόσο σκληρά έχουμε εργαστεί τους τελευταίους μήνες και το κουράγιο μας αναφορικά με την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε. Για την εξέλιξη του μονοθεσίου αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με μια καινούρια εμπρός ανάρτηση, δάπεδο, σχεδιασμό και πολλά άλλα. Τώρα έχουμε μια πολύ πιο σταθερή πλατφόρμα για να συνεχίσουμε γιατί καταλαβαίνουμε περισσότερα πράγματα σε σχέση με πριν».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles