spot_img

Η Mercedes «φλερτάρει» με τον Sainz

Ένας υποψήφιος αντικαταστάτης του Lewis Hamilton για το 2025 στη Mercedes-AMG είναι ο Carlos Sainz, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Άλυτο μυστήριο είναι μέχρι αυτή τη στιγμή το ποιος οδηγός θα διαδεχθεί τον Lewis Hamilton στη Mercedes-AMG το 2025. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θα πάει στη Scuderia Ferrari, σε μία κίνηση η οποία όταν ανακοινώθηκε προκάλεσε τεράστιο σοκ παγκοσμίως.

Οι επιλογές της Mercedes είναι πολλές και σίγουρα η κενή θέση που αφήνει ο Χάμιλτον είναι ιδιαίτερα ελκυστική για πολλούς οδηγούς. Τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες θέλουν τον Max Verstappen να είναι σε συνομιλίες με τη Mercedes. Μάλιστα, ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, δήλωσε πως θα ήθελε τον Ολλανδό στην ομάδα του Μπράκλεϊ.

Φαίνεται πως στο παρασκήνιο η Mercedes εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και κοιτάζει την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport o Carlos Sainz πρεσβύτερος, δηλαδή ο πατέρας του οδηγού της Ferrari, μαζί με τον μάνατζερ του Carlos Sainz Jr, Carlos Onorio, επισκέφθηκαν το motorhome της γερμανικής ομάδας. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν ώστε ο Sainz Jr. να γίνει οδηγός των Γερμανών από την επόμενη χρονιά.

Πράγματι, στο paddock του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας, ο μπαμπάς Sainz εθεάθη να μπαίνει και να βγαίνει από το motorhome της Mercedes.

Εδώ και μήνες, ο Carlos Sainz Jr. έχει συνδεθεί με την Audi, η οποία εξαγόρασε όλες τις μετοχές της Sauber Motorsport. Το ντεμπούτο της στη Formula 1 η γερμανική φίρμα θα το κάνει το 2026.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles