spot_img

Η νέα Alpine απέκτησε ημερομηνία παρουσίασης με… εκπλήξεις

Η Alpine F1 ανακοίνωσε την ημερομηνία αποκάλυψης του νέου της μονοθεσίου με το οποίο θα πάρει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Ωστόσο δεν θα είναι το μοναδικό…

Δεν ήταν μόνο η Mercedes-AMG που μας επεφύλασσε έκπληξη για τη νέα εβδομάδα. Η Alpine Racing με τη σειρά της, ανακοίνωσε τη δική της ημερομηνία αποκάλυψης, τόσο για το νέο της μονοθέσιο στη Formula 1, όσο και για το Hypercar με το οποίο θα αγωνιστεί στο WEC.

H ανακοίνωσή της έγινε μέσω των social media της και όρισε τις αποκαλύψεις για τις 7 Φεβρουαρίου. Εκείνη την ημέρα παρεμπιπτόντως έχει γενέθλια ο οδηγός της στη Formula 1, Pierre Gasly.

Η γαλλική ομάδα επιθυμεί να γίνει πιο ανταγωνιστική στο 2024 και για το λόγο αυτό ξεκίνησε το σχεδιασμό του μονοθεσίου της από λευκή κόλλα χαρτί. Στο εργοστάσιο του Ένστον πιστεύουν πως με τη νέα τους σχεδιαστική φιλοσοφία να πετύχουν τους στόχους τους και να παλεύουν για καλύτερες θέσεις στην πίστα.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

Παράλληλα ξεκινά ένα νέο ταξίδι στους αγώνες αντοχής. Θα αγωνιστεί με δύο LMDh αγωνιστικά στην κατηγορία Hypercar του WEC που φέτος μετρά 19 συμμετοχές. Έτσι εδραιώνει τη θέση της στην παγκόσμια σκηνή των αγώνων ταχύτητας.

Οδηγοί της Alpine στη Formula 1 παραμένουν οι Esteban Ocon και Pierre Gasly. Στο WEC οι οδηγοί της θα είναι οι: Nicolas Lapierre, Fred Habsburg, Paul-Loup Chatin, Matthew Vaxiviere, Charles Milesi και Mick Schumacher.

Όσον αφορά τις παρουσιάσεις μονοθεσίων της Formula 1 που έχουν ανακοινωθεί, τα νέα μονοθέσια των Williams F1 και Stake F1 Team (πρώην Alfa Romeo) θα παρουσιαστούν στις 5 Φεβρουαρίου. Ακολουθεί η Aston Martin στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ μία ημέρα μετά θα δούμε το νέο μονοθέσιο της Scuderia Ferrari. Η Mercedes θα αποκαλύψει την W15 στις 14 Φεβρουαρίου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles