spot_img

Σε ποιον ποντάρει ο Button για να εκθρονίσει τον Verstappen

O Jenson Button πιστεύει πως μόνο μία ομάδα και ένας οδηγός μπορούν να είναι σε θέση να κερδίσουν τον Max Verstappen και τη Red Bull Racing το 2024.

H νέα σεζόν της Formula 1 πλησιάζει, καθώς πρέπει να περιμένουμε μόνο ενάμιση μήνα προτού τα μονοθέσια ξεκινήσουν το φετινό τους αγωνιστικό ταξίδι. Στα εργοστάσια, όλα τα τμήματα δουλεύουν δίχως διακοπή ώστε να ετοιμάσουν τα νέα τους αγωνιστικά «όπλα» για το 2024.

Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να γίνουν οι προβλέψεις των ειδικών σχετικά με το ποιος θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί κάποιος να σταματήσει τη Red Bull Racing και τον Max Verstappen; Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Jenson Button, ρωτήθηκε από το Sky Sports για το ποια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τους ταύρους φέτος.

«Αν δούμε τι έγινε τα τελευταία 10 χρόνια στο σπορ, οι Mercedes και Red Bull κυριαρχούσαν, οπότε πιστεύω πως η Mercedes μπορεί να την κερδίσει. Θα ήθελα πολύ να πω για τη Ferrari, μακάρι να είναι στο παιχνίδι εφέτος. Μπορούμε να πούμε πως στους τελευταίους αγώνες ήταν η ομάδα που βρέθηκε πιο κοντά στη Red Bull αλλά πιστεύω πως η Mercedes θα βελτιωθεί περισσότερο από όλους. Αν αυτό θα είναι αρκετό, δεν ξέρω».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

Όπως είναι λογικό, ο Button ρωτήθηκε για τον πρώην teammate του στη McLaren, Lewis Hamilton. Ο πρωταθλητής του 2009 πιστεύει πως οδηγός της Mercedes έχει την ταχύτητα που απαιτείται για να φτάσει και πάλι στην κορυφή.

«Όταν κερδίζεις για τόσα χρόνια και ξαφνικά δεν είσαι σε θέση να το κάνεις, τότε αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δύο αποτελέσματα. Το ένα είναι να σταματήσεις γιατί δεν έχει νόημα να μην κερδίζεις, ενώ για τόσα χρόνια απέδιδες στο μέγιστο των ικανοτήτων σου. Όμως αυτό μπορεί να σε κάνει να θες να κερδίσεις και πάλι πιο πολύ από ποτέ και ο Λιούις βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Είναι καλύτερος από ποτέ και νιώθει πιστεύω πιο άνετος με τον εαυτό του από ποτέ. Είναι καλύτερος σήμερα απ’ ότι πριν από 5 ή 6 χρόνια. Αυτό είναι δύσκολο για τους αντιπάλους του. Αν έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, με τέτοια αυτοπεποίθηση θα είναι δύσκολο να τον κερδίσεις, όπως βλέπουμε με τον Verstappen»

Για τη νέα σεζόν, η Mercedes εξελίσσει από λευκή κόλλα χαρτί το μονοθέσιό της και χαράζει νέο μονοπάτι στην αεροδυναμική της φιλοσοφία.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles