spot_img

Η Red Bull ανακοίνωσε το πρώτο ραντεβού με την RB20 (vid)

H Red Bull Racing έγινε η έβδομη κατά σειρά ομάδα της Formula 1 που ανακοίνωσε ημερομηνία αποκαλυπτηρίων του νέου της μονοθεσίου.

Η μία μετά την άλλη, οι ομάδες της Formula 1 ανακοινώνουν τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα παρουσιάσουν τα μονοθέσια με τα οποία θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2024.

Πλέον, ξέρουμε την ημέρα των αποκαλυπτηρίων και του νέου «ταύρου», του μονοθεσίου που διαδέχεται την άκρως επιτυχημένη RB19 και καλείται να υπερασπιστεί τα κεκτημένα για τη Red Bull Racing.

Βέβαια ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά γιατί το εν λόγω μονοθέσιο πήρε τη νίκη σε 21 από τα 22 Grand Prix του 2023 και μάζεψε τον αριθμό-ρεκόρ των 860 βαθμών στο δρόμο για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου στους κατασκευαστές.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

Η RB20 όπως θα είναι το κωδικό της όνομα, θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου. Μόλις έξι ημέρες πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, που θα διεξαχθούν και φέτος στο Μπαχρέιν και την πίστα του Σακχίρ.

Πίσω από το τιμόνι της RB20 θα είναι οι Max Verstappen και Sergio Perez.

Όσον αφορά τις παρουσιάσεις μονοθεσίων της Formula 1 που έχουν ανακοινωθεί, τα νέα μονοθέσια των Williams F1 και Stake F1 Team (πρώην Alfa Romeo) θα παρουσιαστούν στις 5 Φεβρουαρίου, ενώ η Alpine ακολουθεί δύο ημέρες μετά. Ακολουθεί η Aston Martin στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ μία ημέρα μετά θα δούμε το νέο μονοθέσιο της Scuderia Ferrari. Η Mercedes θα αποκαλύψει την W15 στις 14 Φεβρουαρίου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles