spot_img

Η Pramac Racing αλλάζει ταυτότητα το 2022 (vid)

Η δορυφορική ομάδα της Ducati, Pramac Racing, αποκάλυψε τα νέα χρώματα του 2022 και είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο MotoGP.

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των χειμερινών δοκιμών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2022, ακόμα μια ομάδα μας αποκάλυψε τα νέα χρώματά της. Η πολύ επιτυχημένη ομάδα Pramac Racing προχώρησε σε μικρές αλλαγές στον χρωματισμό των μοτοσικλετών της Ducati για τη νέα χρονιά. Ωστόσο είναι αρκετά ανανεωμένες, θυμίζοντας έντονα την καρό εμφάνιση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κροατίας πριν από μερικά χρόνια.

Διαβάστε επίσης: MotoGP – Αυτή είναι η νέα Ducati GP22
Photo: Pramac Racing

Η Pramac Racing πέρυσι είχε σημαντικές επιτυχίες καθώς οι αναβάτες της κατάφεραν να ανέβουν 8 φορές στο βάθρο. Ο Ισπανός Jorge Martin είναι ο νεαρός την παρέας και πέρυσι έκανε την πρώτη του χρονιά στο MotoGP. Γρήγορα όμως έδειξε το μεγάλο του ταλέντο καθώς κατάκτησε την πρώτη του νίκη, ανέβηκε 3 φορές στο βάθρο και πήρε 4 pole positions.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” για το 2022.

Ο Johann Zarco από την άλλη είναι ο έμπειρος αναβάτης της ομάδας, με δύο τίτλους στη Moto2 και πολλά βάθρα στο MotoGP. Αυτό που λείπει από τον Γάλλο είναι η νίκη στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που αναμένεται να έρθει το 2022 με σύμμαχο την πολύ καλή Ducati GP22. Σημαντική αλλαγή στην ομάδα της Pramac είναι στη θέση του αγωνιστικού διευθυντή. Ο Francesco Guidotti αποφάσισε να αφήσει την ομάδα στη διάρκεια του χειμώνα και να μετακομίσει στην εργοστασιακή ομάδα της KTM. Τη θέση του στην Pramac θα πάρει ο Claudio Calabrese, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον πρώην αναβάτη GP, Fonsi Nieto.

Photo: Pramac Racing

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Paolo Campinoti, περιμένει πολλά από τους αναβάτες του την αγωνιστική σεζόν του 2022.

Φέτος, ο στόχος είναι να επιβεβαιώσουμε το υψηλό μας επίπεδο έπειτα από τα υπέροχα αποτελέσματα πέρυσι. Το 2021 έδειξε ότι η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της ομάδας φέρνουν αποτελέσματα. Η σχέση που έχουνε δημιουργήσει με τον Johann (Zarco) και τον Jorge (Martin) είναι ιδιαίτερη και τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Καλύτερη Ανεξάρτητη Ομάδα, Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Αναβάτης της Χρονιάς – η καλύτερη χρονιά της Pramac. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και πάλι, περιμένουμε μεγάλα πράγματα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Δείτε το βίντεο παρουσίασης της νέας Pramac Racing Ducati.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles