spot_img

Η Prom Racing στην 86 Δ.Ε.Θ

H ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που συμμετέχει σε παγκόσμιους διαγωνισμούς της Formula Student, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και η Prom Racing, φοιτητική ομάδα Formula Student του Ε.Μ.Π συμμετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το διάστημα από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου η Prom Racing βρέθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έπειτα από πρόσκληση της Πρυτανείας του Ε.Μ.Π, κατά τη διάρκεια της οποίας προώθησε το έργο και τις επιτυχίες της.

Πληθώρα του πολιτικού, του τεχνολογικού και του πανεπιστημιακού κόσμου της χώρας είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί στο περίπτερο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και να δει από κοντά την ομάδα της Prom Racing. Το στολίδι της ομάδας δεν ήταν άλλο από το δεύτερο ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο, το P22. Μέλη της ομάδας παρουσίασαν το έργο, τις δράσεις και τους στόχους της νεανικής ομάδας του Ε.Μ.Π. όπου και αποκόμισαν τα εύσημα για την δουλειά τους καθώς και κίνητρο για να συνεχίσουν την υψηλού επιπέδου προσπάθεια για επίτευξη διακρίσεων στον παγκόσμιο μηχανολογικό διαγωνισμό Formula Student.

Ο αρχηγός της Prom Racing, Γιάννης Σάλτας, δήλωσε.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς του ΕΜΠ και την Πρυτανεία που μας τίμησαν με την πρόσκλησή τους να παρευρεθούμε στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με τον τελευταίο μας ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο.καθώς και όλους τους χορηγούς και συνεργάτες μας που μας στήριζαν και στηρίζουν σε κάθε μας βήμα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών καθώς και στο Εργαστήριο Τεχνολογίας των Κατεργασιών (Κτίριο Ξ) του ΕΜΠ για την αμέριστη στήριξή τους στο εγχείρημά μας».

Οι φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ενημέρωσαν παράλληλα και το ευρύ κοινό που παρευρέθηκε στην 86η Δ.Ε.Θ για το επίπεδο τεχνογνωσίας που έχει εφαρμοστεί στη κατασκευή του δεύτερου ηλεκτρικού μονοθεσίου της Prom Racing καθώς και για τους τρόπους λειτουργίας και δομή της ομάδας. Το ενδιαφέρον των φοιτητών που συνομίλησαν με τα μέλη της ομάδας ήταν ιδιαίτερα υψηλό καθώς η περίοδος ένταξης νέων μελών (recruitment) έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14 Οκτωβρίου.

Τα υποψήφια νέα μέλη της Prom Racing μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση τους εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles