spot_img

Η Red Bull ακόμα ψάχνεται στο Zandvoort

Οι άνθρωποι της Red Bull Racing παραδέχονται μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας ελεύθερων δοκιμών του GP Ολλανδίας πως δεν έχουν βρει το ιδανικό στήσιμο για το μονοθέσιό τους.

Η απόδοση της Red Bull Racing την πρώτη ημέρα ελεύθερων δοκιμών του GP Ολλανδίας ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή που είχε στον περασμένο αγώνα, το GP Βελγίου. Ο Max Verstappen έχασε σχεδόν ολόκληρη την πρώτη περίοδο, λόγω ενός προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ στο FP2 είχε διάφορα ζητήματα με την ισορροπία της RB18 και περιορίστηκε στην 8η θέση.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 περίεγραψε τις δυσκολίες που βίωσε εντός πίστας στην πρώτη ημέρα στην πίστα του Zandvoort.

«Δεν καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε στο FP1 τα soft ελαστικά. Νομίζω πως με τη hard γόμα δεν μπορούσα να είμαι σίγουρος για την ισορροπία, καθώς είχε πολύ χαμηλά επίπεδα πρόσφυσης. Έπειτα, βρίσκεσαι μία περίοδο πίσω, επομένως πήγαμε στο FP2 και η ισορροπία δεν ήταν ιδανική. Σε μία περίοδο, όμως, που διαρκεί μία ώρα δεν μπορείς να αλλάξεις πάρα πολλά στο μονοθέσιο».

Για το Max Verstappen, η απόδοση των ανταγωνιστών του δεν αποτέλεσε έκπληξη.

«Για να είμαι ειλικρινής, όσο οδηγούσα δεν ήμουν ιδιαίτερα έκπληκτος μόλις είδα τις διαφορές στους χρόνους. Συνεπώς, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Βελγίου.

Ο Sergio Perez είχε και αυτός κακή απόδοση την Παρασκευή, τερματίζοντας στη 12η θέση στο FP2. Ο ίδιος δεν ήταν χαρούμενος με την επίδοσή του.

«Γενικότερα δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι όσο ήμασταν στο Βέλγιο. Υπάρχουν, επομένως, κάποια πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα σωστά για να πλησιάσουμε τους ανταγωνιστές μας στις κατατακτήριες».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Τα προβλήματα της αυστριακής ομάδας την πρώτη ημέρα ελεύθερων δοκιμών ανέδειξε και ο Σύμβουλος της Red Bull Racing σε θέματα Formula 1, Dr. Helmut Marko.

«Την Παρασκευή δεν είχαμε αρκετή πρόσφυση, η ισορροπία δεν ήταν καλή και οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές. Ο Perez είχε παρόμοια προβλήματα, για να είμαστε ειλικρινείς. Συνεπώς, πρώτα πρέπει να επιλύσουμε τα ζητήματα του μονοθεσίου μας και μετά θα μιλήσουμε για ατομικές επιδόσεις».

Ο Max Verstappen θέλει ένα καλό αποτέλεσμα μπροστά στους συμπατριώτες του και η Red Bull Racing επιθυμεί να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στη μαθηματική κατάκτηση των Πρωταθλημάτων οδηγών και κατασκευαστών στο GP Ολλανδίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles