spot_img

Η Red Bull ετοιμάζει το δικό της Hypercar με την υπογραφή του Adrian Newey (vid)

Η Red Bull αποκάλυψε τα σχέδιά της για παραγωγή του δικού της hypercar, ύψους 5 εκατ. λιρών, για το 2025, το οποίο και θα σχεδιάσει ο Adrian Newey.

Τα σχέδια της Red Bull στο μηχανοκίνητο κόσμο επεκτείνονται με την κατασκευή ενός νέου hypercar, ένα φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο και θα εκπονήσει ο κορυφαίος σχεδιαστής της Red Bull Racing, Adrian Newey. Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιείται μόνο σε πίστες, θα εκμεταλλεύεται το ground effect και αναμένεται να χρησιμοποιεί υβριδικό V8 turbo κινητήρα, ο οποίος θα παράγει περισσότερους από 1100 ίππους. Η απόδοσή του εκτιμάται πως θα πλησιάζει αυτή ενός μονοθεσίου Formula 1.

Ο επικεφαλής τεχνικός διευθυντής της Red Bull Racing, Adrian Newey, αναφέρθηκε στο νέο αυτό project, που θα φέρει την ονομασία «RB17».

«Το RB17 συγκεντρώνει όλα όσα γνωρίζουμε σχετικά με τη δημιουργία μονοθεσίων Formula 1 που κερδίζουν Πρωταθλήματα σε ένα πακέτο που θα προσφέρει κορυφαία επίπεδα απόδοσης, αναφορικά με τα διθέσια αυτοκίνητα πίστας. Οδηγούμενοι από το πάθος μας για απόδοση σε κάθε επίπεδο, το RB17 πιέζει τα τεχνικά και σχεδιαστικά όρια πολύ περισσότερο από αυτά που ήταν διαθέσιμα στους συλλέκτες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Καναδά.

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, πρόσθεσε με τη σειρά του την περασμένη Τρίτη στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Milton Keynes.

«Υπάρχει απίστευτος ενθουσιασμός, βρισκόμαστε σε αυτό το ταξίδι μαζί εδώ και 17 χρόνια. (Το RB17) Έχει την αίσθηση ενός νέου κεφαλαίου για την εταιρία και αυτό που κάνουμε. Μέχρι τώρα το ταξίδι είναι υπέροχο. Έχουμε το τμήμα των κινητήρων (Red Bull Powertrains) σε εξέλιξη, επίσης, οι αναβαθμισμένες μας τεχνολογίες γίνονται όλο και καλύτερες και τώρα προχωράμε αυτό το εκπληκτικό αυτοκίνητο.

Το RB17 θα έχει αυστηρά περιορισμένη παραγωγή, καθώς θα φτιαχτούν μόλις 50 μοντέλα που υπόσχονται κορυφαίες επιδόσεις. Εκτός της ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου, οι κάτοχοί του θα έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις προσομοιωτή της Red Bull, το πρόγραμμα εξέλιξής του και σε δοκιμές εντός πίστας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles