spot_img

Η Red Bull παραδέχθηκε εμπόδια στην εξέλιξη της RB18

Για τη Red Bull Racing, οι προετοιμασίες για τη νέα εποχή της Formula 1 με την RB18 δεν έχουν κυλήσει ομαλά, σύμφωνα με τον σύμβουλό της, Dr Helmut Marko.

Η Red Bull ήταν μία από τις πρώτες ομάδες που έκαναν την παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου, της RB18, στις 9 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, φάνηκε να κρατά τα «χαρτιά της κλειστά», καθώς το μονοθέσιο που αποκάλυψαν, εκτός από το livery, είχε ελάχιστες διαφορές με το προσχέδιο που είχε παρουσιάσει η Formula 1 το καλοκαίρι του 2021. Η αυστριακή ομάδα βρισκόταν μέχρι τέλους στη μάχη για τα Πρωταθλήματα την περσινή σεζόν και, στο τέλος, ο Max Verstappen κατάφερε να κατακτήσει αυτό των οδηγών. Ωστόσο, φαίνεται πως η ένταση της μάχης οδήγησε τη Red Bull στο ν’ αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες στην προσπάθειά της να προετοιμαστεί κατάλληλα για το 2022.

Διαβάστε επίσης: Ο Michael Andretti θέλει να μπει στη Formula 1 το 2024

Ο σύμβουλος θεμάτων μηχανοκίνητου αθλητισμού της Red Bull, Dr. Helmut Marko, μίλησε στην αυστριακή εφημερίδα Kleine Zeitung για την προετοιμασία της ομάδας για τη σεζόν που έρχεται:

Έχουμε αντιμετωπίσει 2 ή 3 μεγάλα εμπόδια (στην προετοιμασία για το 2022). Είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στους κανονισμούς τα τελευταία 15 ή 20 χρόνια. Όλα τα νέα σχέδια και ο προγραμματισμός έπρεπε να γίνουν με τους περιορισμούς στο budget. Έπειτα, δίναμε μάχη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κι έπρεπε να προχωρήσουμε με το νέο μονοθέσιο ταυτόχρονα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις τεχνικές αναλύσεις των Aston Martin, McLaren, AlphaTauri, Williams και Alfa Romeo!

Συνεχίζοντας, ο Marko ισχυρίστηκε πως υπάρχει πληθώρα αλλαγών που θα γίνουν στην RB18 πριν τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, το GP Μπαχρέιν, το τριήμερο 18-20 Μαρτίου.

Αυτή ήταν μία παρουσίαση για εκείνη τη χρονική στιγμή. Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τους συνεργάτες μας. Η πρώτη «παρουσίαση» θα συμβεί αργότερα. Μέχρι τον πρώτο αγώνα στο Μπαχρέιν, θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Δεν αποκαλύπτουμε τα πάντα στην παρουσίαση, υπάρχουν ακόμα κάποιες αναβαθμίσεις που θα έρχονται.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η διαδικασία προετοιμασίας για το 2022 είναι πολύ ασυνήθιστη για τις ομάδες της Formula 1. Αυτό το παραδέχτηκε και ο Επικεφαλής Τεχνικός Διευθυντής της Red Bull, Adrian Newey. Παρ’ όλα αυτά, οι προσδοκίες της αυστριακής ομάδας παραμένουν υψηλές και για το 2022, με βάση τα όσα είπε λίγες μέρες νωρίτερα ο επικεφαλής της, Christian Horner.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles