spot_img

Η Red Bull προειδοποιεί τον ανταγωνισμό για την ταχύτητα της RB20

O Christian Horner μίλησε για την RB20 του 2024 και προετοίμασε τον ανταγωνισμό πως η ομάδα του θα είναι καλύτερη απ’ ότι στο 2023.

Μία σχεδόν τέλεια σεζόν είχε η Red Bull Racing στη φετινή αγωνιστική σεζόν. Τελευταία φορά που είδαμε μία ομάδα να κυριαρχεί τόσο πολύ ήταν πίσω στο 1988 με τη McLaren Racing να αποτυγχάνει να κερδίσει επίσης μόνο έναν αγώνα της Formula 1 εκείνη τη χρονιά.

Η RB19 ήταν με διαφορά το κορυφαίο μονοθέσιο στην πίστα και στα χέρια του Max Verstappen ήταν ανίκητη. Ο Ολλανδός έκανε μία άψογη σεζόν με 19 νίκες και κατέκτησε τον τρίτο τίτλο της καριέρας του.

Όμως μπορεί η Red Bull Racing να βελτιωθεί κι άλλο; Ο επικεφαλής της, Christian Horner, στο περιθώριο του γκαλά της FIA, αποκάλυψε πως το επόμενο μονοθέσιο των «ταύρων» θα βελτιωθεί σε όλους τους τομείς.

«Πιστεύω πως λόγω των σταθερών κανονισμών από το 2023 στο 2024, όλες οι ομάδες θα έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους. Το είδαμε σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε. Όλοι οι τομείς της RB19 θα βελτιωθούν για την RB20 η οποία θα είναι ακόμα καλύτερη. Είμαι σίγουρος πως και οι αντίπαλοί μας θα κοιτάξουν να κάνουν το ίδιο».

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι και τo mini-review της σεζόν.


Πράγματι, όσο κι αν φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, το μονοθέσιο της Red Bull Racing είχε αρκετά μειονεκτήματα. Αυτά τα γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους οι οδηγοί, με τον Max Verstappen να τονίζει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

«Πάντα υπάρχουν τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε. Γνωρίζουμε πως το μονοθέσιό μας ήταν αρκετά κυρίαρχο φέτος και γνωρίζουμε τις αδυναμίες που έχει. Πιστεύω πως μπορούμε να τις βελτιώσουμε. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε ενόψει της επόμενης χρονιάς», ανέφερε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles