spot_img

Η Red Bull σκέφτεται να πουλήσει την AlphaTauri

Αβέβαιο είναι το μέλλον της Scuderia AlphaTauri στη Formula 1, καθώς η Red Bull σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να την πουλήσει.

Η Scuderia AlphaTauri, πρώην Toro Rosso, η ομάδα που διαδέχθηκε τη Minardi έχει τις εγκαταστάσεις της στην πόλη Φαέντσα της Ιταλίας και την βάση για τον αεροδυναμικό και μηχανικό σχεδιασμό του μονοθεσίου στο Bicester της Αγγλίας. Η ιταλική ομάδα, η οποία ανήκει στην οικογένεια της Red Bull Racing, στο άμεσο μέλλον ψάχνει να βρει τρόπους όχι μόνο να βελτιώσει την απόδοσή της εντός πίστας αλλά και τρόπους να μειώσουν τα έξοδα τους στην Formula 1.

Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα, Auto Motor Und Sport, οι ιδιοκτήτες της AlphaTauri, Red Bull, αναλογίζονται την πιθανότητα να μετακινήσουν την βάση της ομάδας στην Αγγλία με στόχο να βελτιώσουν την αποδοτικότητά της ή να την πουλήσουν σε κάποιο ενδιαφερόμενο που θέλει να εισέλθει στην Formula 1.

Oi Μνηστήρες είναι τρεις: Andretti Motorsports και Hitech GP έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, όπως επίσης και ο ιδιοκτήτης της Mumbai Falcons όπου η ομάδα του αγωνίστηκε σε τοπικά Πρωταθλήματα της Formula 3 και Formula 4 στην Ασία και Μέση Ανατολή. Προς το παρόν καμία από τις δυο ομάδες δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με τα επόμενα βήματα της AlphaTauri στην Formula 1 και υποστηρίζουν πως ακόμα βρίσκονται υπό εξέταση όλων των σεναρίων ώστε να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση για την ομάδα.

Η AlphaTauri ολοκλήρωσε το τριήμερο χειμερινών δοκιμών με τον Yuki Tsunoda να σημειώνει τον 6ο ταχύτερο γύρο της ημέρας και η ιταλική ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικά δεδομένα για την νέα σεζόν και την απόδοσή της εντός πίστας.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #107 με την τεχνική ανάλυση μονοθεσίων και συζήτηση για τις χειμερινές δοκιμές. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles