spot_img

Η συμβουλή του Verstappen στο Leclerc

Ο Max Verstappen κατανοεί τα συναισθήματα του Charles Leclerc, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή του αποτελέσματα και προσφέρει στο Μονεγάσκο μία συμβουλή για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Ο Charles Leclerc για δεύτερη φορά στους τελευταίους αγώνες είδε τη μονάδα ισχύος του να τον προδίδει, κάτι που τον οδήγησε στη δεύτερη φετινή του εγκατάλειψη στο Grand Prix Αζερμπαϊτζάν. Σε συνδυασμό με τη λανθασμένη στρατηγική της Ferrari στο GP Μονακό, ο Μονεγάσκος μετρά τρεις συνεχόμενες απώλειες βαθμών και ήταν φανερά απογοητευμένος μετά το πρόωρο τέλος του αγώνα του στο Μπακού.

Παράλληλα, ο Max Verstappen κατάφερε σχετικά εύκολα να δει πρώτος την καρό σημαία στο GP Αζερμπαϊτζάν και αύξησε ακόμα περισσότερο το προβάδισμά του στο Πρωτάθλημα οδηγών. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ολλανδός μίλησε στα media και έδειξε τη συμπόνια του για τον αντίπαλό του, τον Charles Leclerc.

«Θα έλεγα πως πάντα συμβαίνουν αναποδιές. Έτσι είναι οι αγώνες ταχύτητας, συνέβη σε εμένα, όπως και σε πολλούς άλλους οδηγούς στο παρελθόν. Δυστυχώς, συμβαίνει και στον Charles. Εάν βρεθώ και πάλι στην ίδια κατάσταση, θα είμαι εκ νέου απογοητευμένος, νομίζω πως είναι πολύ φυσιολογικό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αζερμπαϊτζάν.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 έδωσε τη δική του συμβουλή για το Μονεγάσκο:

«Έχει να κάνει με το πώς βγαίνεις από αυτό. Πάντα κοιτάς με ποιο τρόπο μπορείς να βελτιώσεις τα πράγματα. Αυτό ακριβώς κάναμε και εμείς, επίσης, στην αρχή της χρονιάς. Μαθαίνεις από αυτό, δε σου αρέσει, είσαι θυμωμένος. Καταφέραμε να γυρίσουμε υπέρ μας την κατάσταση, όμως πρέπει να διατηρηθούμε εκεί. Ο λόγος είναι πως κάτι άλλο μπορεί να συμβεί και συνεχώς πρέπει να εμποδίζουμε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει».

Ο Max Verstappen έχει διαφορά 34 πόντων από τον Charles Leclerc στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος οδηγών. Ο επόμενος αγώνας στη Formula 1 είναι το GP Καναδά, το οποίο διεξάγεται άμεσα το τριήμερο 17-19 Ιουνίου.

Μπορείτε πλέον να ακούσετε όλες τις εκπομπές Slipstream στο Spotify πατώντας εδώ.

Δείτε το μεγάλο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles