spot_img

Η τρομάρα του Norris στην εκκίνηση του GP ΗΠΑ (vid)

Ο Lando Norris χαρακτήρισε ως τρομακτική την μάχη του ανάμεσα στον team-mate Daniel Ricciardo και τον Carlos Sainz στον πρώτο γύρο του GP ΗΠΑ.

Σ’ ένα από τα πιο χορταστικά αγωνιστικά τριήμερα της σεζόν, McLaren και Ferrari βρέθηκαν να μονομαχούν στήθος με στήθος. Ήδη από τις ελεύθερες δοκιμές, η Ferrari έδειξε να έχει την απαραίτητη ταχύτητα με τις δυο McLaren να βρίσκονται πολύ κοντά στους χρόνους της.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στον αγώνα της Κυριακής και οι δύο ομάδες επωφελήθηκαν από την ποινή του Valtteri Bottas, ο οποίος βρέθηκε πίσω στην 9η θέση. Οι δυο Ferrari εκκίνησαν στην 4η και 5η θέση, με τους Charles Leclerc και Carlos Sainz, και το δίδυμο της McLaren Daniel Ricciardo και Lando Norris να ακολουθεί. 

Ο Βρετανός, στον πρώτο γύρο του αγώνα στην στροφή 12, προσπάθησε να προσπεράσει παράλληλα τους Sainz και Ricciardo. Στο φρενάρισμα όμως βρέθηκε πολύ κοντά να συγκρουστεί με τον προπορευόμενο όλων Leclerc.    

Φοβήθηκα τόσο πολύ! Η πίστα είναι αρκετά πλατιά και μπορεί να χωρέσει τρία μονοθέσια δίπλα-δίπλα στην ίδια στροφή. Ο Daniel βρισκόταν στην εξωτερική πλευρά και δεν μπορούσα να φρενάρω απότομα, έχοντας μπροστά μου τον Charles. Ξεκάθαρα απλά θα είχα πέσει επάνω του και δεν πήρα το ρίσκο. 

Μην χάσετε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP ΗΠΑ.

Το GP ΗΠΑ αποδείχθηκε μια δύσκολη πρόκληση, τόσο για τον Norris όσο και για την ομάδα. Ο 22χρονος πέρασε την καρό σημαία στην 8η θέση και παραμένει στην 5η θέση στο Πρωτάθλημα Οδηγών, πίσω από τον Sergio Perez.

Ήταν ένας αρκετά δύσκολος αγώνας. Ο ρυθμός της Ferrari ήταν πολύ πιο γρήγορος από τον δικό μας και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Με δυο δέκατα διαφορά ήταν απλά αδύνατο να επιχειρήσουμε το προσπέρασμα, θα έπρεπε να ήμασταν τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο ταχύτεροι.      

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η μάχη ανάμεσα σε McLaren και Ferrari στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, με μόλις 4 βαθμούς διαφορά. 

Δείτε το βίντεο με τη μάχη στον πρώτο γύρο ανάμεσα στις McLaren και Ferrari.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles