spot_img

Η Williams ανακοίνωσε ημερομηνία παρουσίασης για το 2024

Η Williams Racing δημοσιοποίησε την ημερομηνία που θα κάνει ντεμπούτο το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετάσχει στη Formula 1 το 2024. 

Μετά από την επισημοποίηση των αποκαλυπτηρίων της Ferrari που θα πραγματοποιηθούν στις 13 Φεβρουαρίου, η Williams έγινε η δεύτερη ομάδα του μαγικού κόσμου της Formula 1 που δέσμευσε ημέρα στο καλεντάρι των φίλων του σπορ.

Η ιστορική ομάδα θα έχει πρεμιέρα αρκετά νωρίτερα, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, όμως θα ακολουθήσει την πρόσφατη μόδα που αφορά την παρουσίαση της ομάδας, των επίσημων χρωμάτων και των χορηγών της, όχι όμως του τελικού μονοθεσίου.

Δεν περιμένουμε μεγάλες διαφοροποιήσεις στο… περιτύλιγμα, ενώ δεν έχουμε και αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας. Οι Alex Albon και Logan Sargeant θα είναι και το 2024 πίσω από το τιμόνι, με τον James Vowles για δεύτερη χρονιά στα ηνία της Williams.

Φέτος η βρετανική ομάδα έκλεισε τη σεζόν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, με τους 27 εκ των 28 βαθμών της να έρχονται διά χειρός του Ταϊλανδού.

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι και τo mini-review της σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles