spot_img

Leclerc: «Ο Verstappen δούλεψε σκληρά για να φτάσει εδώ που είναι»

O Charles Leclerc εκθείασε τον αντίπαλό του στη Formula 1, Max Verstappen, και όλα όσα πέρασε το τελευταίο χρονικό διάστημα για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.

Τα νούμερα του Max Verstappen στο πρωτάθλημα της Formula 1 2023 προκαλούν δέος. Συνολικά 19 νίκες σε 22 Grand Prix σε μία σεζόν απόλυτης κυριαρχίας, στην οποία το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εξασφάλιση του τρίτου παγκόσμιου τίτλου του. Πέραν αυτών, σημείωσε μία σειρά από εντυπωσιακά ρεκόρ.

Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί δίχως τη Red Bull RB19. Ήταν με διαφορά το καλύτερο μονοθέσιο του grid και όλες οι ομάδες αναζητούν τρόπο να εξελίξουν τα δικά τους. Αρκετοί ήταν αυτοί που είπαν πως οι επιτυχίες του Ολλανδού οφείλονται στο μονοθέσιο και λιγότερο στον ίδιο.

O Charles Leclerc ωστόσο δήλωσε πως δεν πιστεύει σε κάτι τέτοιο για τον Verstappen.

«Θα ήταν πολύ άδικο να πούμε πως ήταν εύκολο το έργο του Verstappen με την RB19. Φυσικά και είναι τώρα σε μία άνετη θέση, όμως για να φτάσει εκεί έπρεπε να δουλέψει σκληρά με την ομάδα του. Πολύ απλά έχουν κάνει καλή δουλειά για να βρίσκονται εδώ που είναι τώρα. Το σέβομαι αυτό. Πρέπει με τη σειρά μας να κάνουμε ανάλογη δουλειά ώστε να τους φτάσουμε».

Σε μία ομάδα της Formula 1 όλα είναι αλληλένδετα. Αν δεν συνεργάζονται τα τμήματα του εργοστασίου σωστά και αν οι οδηγοί δεν έχουν το ταλέντο ή δεν δίνουν σωστές οδηγίες, τότε το μονοθέσιο της ομάδας δεν θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο.

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι και τo mini-review της σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles