spot_img

Η Williams αποκάλυψε τα χρώματα του 2022

Η έκτη ομάδα που έκανε τη δική της παρουσίαση για το 2022 είναι η Williams, όπου αποκάλυψε το χρωματισμό που θα φέρει η νέα FW44.

Η ομάδα του Grove επέλεξε να κάνει το «Season Launch» την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, όμως δεν αποκάλυψε το πραγματικό της μονοθέσιο. Η Williams μας έδειξε τα χρώματα της FW44 στο showcar της Formula 1, σε αντίθεση με τη Red Bull Racing που υποστηρίζει ότι αυτό που μας παρουσίασε είναι η RB18.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Alfa Romeo του 2022 στο Fiorano
Photo: Williams

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν μέσω ζωντανής μετάδοσης από το εργοστάσιο της ομάδας στο Grove. Στη λιτή παρουσίαση ήταν ο επικεφαλής και CEO της ομάδας, Jost Capito και οι δύο οδηγοί της για το 2022, Nicholas Latifi και Alex Albon.

Μην χάσετε απόψε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση όλων των τελευταίων παρουσιάσεων.

Η FW44, όταν τη δούμε στην πραγματικότητα θα έχει έναν ανανεωμένο χρωματισμό. Το σκούρο μπλε επιστρέφει δυναμικά και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του μονοθεσίου. Επιπλέον, βλέπουμε αποχρώσεις του γαλάζιου και μικρές πινελιές του κόκκινου, που αντιπροσωπεύει τη βρετανική σημαία. Επίσης, στο πλαϊνό μέρος πίσω από τους εμπρός τροχούς κυριαρχεί το μαύρο χρώμα.

Η Williams είναι μία ακόμη ομάδα που αλλάζει σημαντικά το χρωματισμό του μονοθεσίου της μετά τη McLaren, που παρουσίασε έναν διαφορετικό σχεδιασμό στην MCL36. Από τη μεριά της, η Williams δεν αποκάλυψε γιατί δεν είχε το πραγματικό μονοθέσιο, όμως ευελπιστεί να την ανεβάσει επίπεδο. Το 2021 ολοκλήρωσε στην 8η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, όμως στην πλειονότητα των αγώνων είχε ένα πολύ αργό μονοθέσιο. Η δεύτερη θέση στο φιάσκο του Spa έσωσε την παρτίδα για τη βρετανική ομάδα, που κοιτάζει στην επιστροφή στην κορυφή μακροπρόθεσμα.

Photo: Williams
  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης της νέας Williams FW44 για το 2022.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles