spot_img

Η νέα Alfa Romeo του 2022 στο Fiorano

H Alfa Romeo C42 εθεάθη στην πίστα δοκιμών της Ferrari στο Fiorano, όπου πραγματοποίησε το πρώτο shakedown του 2022. 

To πρώτο μονοθέσιο με κινητήρα Ferrari πάτησε πίστα για πρώτη φορά για το 2022. Η Alfa Romeo έκανε το πρώτο shakedown της νέας C42 στην πίστα του Fiorano, λίγες ώρες πριν την παρουσίαση της νέας Williams. Το μονοθέσιο είναι προδιαγραφών 2022 και είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε πριν τις επίσημες δοκιμές στη Βαρκελώνη το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Καμία ανακοίνωση της FIA για το Άμπου Ντάμπι

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η C42 χρησιμοποιεί «καμουφλαρισμένο» livery, το οποίο αναμένεται να διατηρήσει για το πρώτο τεστ δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης. Πίσω από το τιμόνι της βρισκόταν ο Φινλανδός Valtteri Bottas, καθώς συμπλήρωσε τους πρώτους γύρους του μονοθεσίου το πρωί της Τρίτης στη βρεγμένη πίστα του Fiorano. Η Alfa Romeo έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει το μονοθέσιό της μετά τις δοκιμές της Βαρκελώνης, στις 27 Φεβρουαρίου.

Μην χάσετε απόψε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση παρουσιάσεων 4 ομάδων.

Ωστόσο, η ιταλική ομάδα χρησιμοποίησε μία από τις ημέρες που έχει στη διάθεσή της για βίντεο (filming days) για να πραγματοποιήσει ένα πρώτο τεστ (shakedown), το οποίο θα προσφέρει σημαντικά δεδομένα πριν τις επίσημες δοκιμές.

Τα προηγούμενα χρόνια, η Alfa Romeo πραγματοποιούσε shakedown στη διάρκεια του Φεβρουαρίου, χρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένο livery με τα χρώματα του Αγίου Βαλεντίνου. Φέτος, αλλάζει το concept, με το μονοθέσιο να είναι «καμουφλαρισμένο», σε μία προσπάθεια ν’ αποκρύψει κάποια στοιχεία του από τις υπόλοιπες ομάδες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η ιταλική ομάδα αναμένεται να είναι ανανεωμένη για το 2022, καθώς θα έχει νέο δίδυμο οδηγών, με τον έμπειρο Valtteri Bottas να πλαισιώνεται από τον rookie Guanyu Zhou. Η Alfa Romeo διατηρεί τη βασική χορηγία της, την Orlen, η οποία στηρίζει το δοκιμαστή οδηγό, Robert Kubica. Η επωνυμία άλλαξε ελάχιστα και από «Alfa Romeo Racing Orlen», το 2022 συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Formula 1 ως «Alfa Romeo F1 Team Orlen».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #77 με τις αναλύσεις των Red Bull και Haas.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles