spot_img

Η Yamaha αποκάλυψε την M1 του 2022 (vid)

Η Monster Energy Yamaha παρουσίασε την M1 με την οποία θα αγωνιστούν οι Fabio Quartararo και Franco Morbidelli για το 2022.

Η Yamaha το 2021 επέστρεψε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το πρωτάθλημα οδηγών μετά από 6 χρόνια. Μάλιστα, ο τίτλος ήρθε σε μια χρονιά-ορόσημο για το εργοστάσιο καθώς πέρυσι έκλεισε τα 60 χρόνια στους αγώνες Grand Prix. Ο Fabio Quartararo ήταν ο αναβάτης που έβαλε ξανά τη Yamaha στην κορυφή, με τον Γάλλο να αποδεικνύεται εκτός από γρήγορος και πολύ σταθερός.

Διαβάστε επίσης: MotoGP – Αυτή είναι η νέα Ducati GP22
Photo: Yamaha

Η Yamaha, λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο διήμερο τεστ, παρουσίασε τα χρώματα της ομάδας για το 2022. Η Monster Yamaha MotoGP διατηρεί σχεδόν εξολοκλήρου τους χρωματισμούς της προηγούμενης σεζόν, έχοντας βασικό χορηγό την Monster και την Eneos. Μπορεί ο Quartararo να κατέκτησε τον τίτλο το 2021, ωστόσο η Yamaha δεν δούλευε σε όλες τις πίστες πολύ καλά. Ο ανταγωνισμός, ιδιαίτερα από την Ducati, ήταν πολύ σκληρός και αν θέλει ο Γάλλος να επαναλάβει την επιτυχία του, θα πρέπει η Yamaha να ανεβάσει το επίπεδό της.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” για το 2022.

Ο Quartararo έχει ζητήσει πολλά πράγματα από το ιαπωνικό εργοστάσιο στη διάρκεια του χειμώνα και ελπίζει στις δοκιμές της Μαλαισίας να επιβεβαιώσει την βελτίωση της μοτοσικλέτας. Στο πλευρό του Γάλλου θα βρίσκεται ο Franco Morbidelli, ο οποίος πέρυσι ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς και έχασε αρκετούς αγώνες. Το 2022 θα επιστρέψει σε άψογη κατάσταση και ελπίζει με τη βοήθεια της εργοστασιακής μοτοσικλέτας να παλέψει άμεσα για βάθρα και νίκες. Ο Ιταλός θα έχει και νέο αγωνιστικό διευθυντή: τον Patrick Praimer.

Photo: Yamaha

Ο πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo, είπε για τον χειμώνα που πέρασε και τη νέα χρονιά:

Ο χειμώνας ήταν μεγάλος, αλλά για να είμαι ειλικρινής είχα γεμάτο πρόγραμμα. Είχα πολλές διοργανώσεις να πάρω μέρος και φυσικά να συνεχίσω την προπόνησή μου. Είμαι ενθουσιασμένος που αρχίζει η χρονιά. Πήραμε τον τίτλο πέρυσι και ήταν υπέροχα. Αυτό δεν αλλάζει, αλλά όταν αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε τίποτα από όλα αυτά δεν μετράει. Η περσινή νίκη ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να επικεντρωθούμε στη νέα χρονιά. Φέτος έχω ήδη εμπειρία από την εργοστασιακή ομάδα και ξέρω πως δουλεύουν. Ξέρουμε τα δυνατά σημεία μας και που πρέπει να βελτιωθούμε, θα βοηθήσω λοιπόν να πάμε μπροστά στις δοκιμές της Sepang και της Μανταλίκα.

Photo: Yamaha
  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης της νέας Yamaha M1.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles