spot_img

Η νέα Suzuki GSX-RR του 2022 είναι εδώ (vid)

Η Suzuki επιθυμεί την επιστροφή στην κορυφή του MotoGP το 2022, με τη νέα και ανανεωμένη GSX-RR για τους Joan Mir και Alex Rins.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των επίσημων δοκιμών MotoGP για το 2022, η εργοστασιακή ομάδα της Suzuki αποκάλυψε τα χρώματα της νέας μοτοσικλέτας. Οι «γαλάζιοι» σκαρφάλωσαν στην κορυφή του κόσμου το 2020, όταν ο Joan Mir κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο. Πέρυσι, η ομάδα δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της αλλά η μοτοσικλέτα ήταν ανταγωνιστική και οι αναβάτες ανέβηκαν αρκετές φορές στο βάθρο.

Διαβάστε επίσης: MotoGP – H Yamaha αποκάλυψε την M1 του 2022 (vid)
PHoto: Suzuki

Για το 2022 η Suzuki περιμένει πολλά, με τους Joan Mir και Alex Rins να είναι καλά προετοιμασμένοι για νίκες και βάθρα. Η καινούρια αγωνιστική GSX-RR φέρει σχεδόν τα ίδια χρώματα με το 2021, με μικρές διαφορές και έναν νέο χορηγό, την Estrella Galicia. Σε αρκετά σημεία της μοτοσικλέτας βρίσκουμε το μαύρο χρωματισμό με τα λογότυπα της Monster, η οποία φαίνεται ότι έχει πάρει πιο κεντρικό ρόλο χορηγίας στην ιαπωνική ομάδα.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” του 2022.

Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας είναι ο Mir, ο οποίος πέρυσι δυσκολεύτηκε να μείνει στη μάχη του τίτλου παρότι στους περισσότερους αγώνες ήταν ανταγωνιστικός. Ο Ισπανός πιέζει συνεχώς την Suzuki για αναβαθμίσεις στη μοτοσικλέτα προκειμένου να μπορέσει να παλέψει ξανά για την πρώτη θέση. Μάλιστα, δεν είχε λίγες οι φορές που γίνεται καυστικός για τις καθυστερήσεις σε εξαρτήματα που έπρεπε να είχε.

Photo: Suzuki

Ο Ισπανός αναβάτης και πρωταθλητής του 2020 δήλωσε στην παρουσίαση της ομάδας:

Χαλάρωσα το χειμώνα και προσπάθησα να αποτινάξω το δύσκολο 2021. Ήμουν ικανοποιημένος με την 3η θέση στο πρωτάθλημα, αλλά θέλω περισσότερα και ήταν σημαντικό που αφήσαμε πίσω μας το 2021 για να επικεντρωθούμε στο να πετύχουμε το μέγιστο τη νέα χρονιά. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη μοτοσικλέτα, οι δοκιμές στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς έδειξαν βελτίωση στην απόδοση της μοτοσικλέτας. Τώρα θα δείξουμε τα νέα χρώματα της μοτοσικλέτας και θα κάνουμε μερικούς γύρους πριν την έναρξη της χρονιάς σε περίπου έναν μήνα.

Photo: Suzuki
Δείτε το βίντεο παρουσίασης της νέας Suzuki GSX-RR του 2022.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles