spot_img

Η υπερειδική του ΟΑΚΑ «χάρισε» την τελευταία της παράσταση

Ο εορτασμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε στην υπερειδική του ΟΑΚΑ με μία ακόμη ημέρα γεμάτη δράση.

Το πεδίο δόξης λαμπρό που κατακλύστηκε από 65 χιλιάδες θεατές και άφησε άφωνο όλο τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δηλαδή υπέρ-ειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αξιοποιήθηκε επί δέκα μέρες στο έπακρο.

Μετά την εκπαίδευση σωμάτων ασφαλείας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, εκδηλώσεις με ιστορικά αυτοκίνητα, με τον κόσμο των δύο τροχών αλλά και τη γεμάτη καμένο λάστιχο γιορτή του drift, χθες το Ολυμπιακό Στάδιο φιλοξένησε έναν All Stars Race για να… κλείσει ιδανικά την αυλαία!

Πενήντα Έλληνες αγωνιζόμενοι από όλο το φάσμα του μηχανοκινήτου αθλητισμού, από τα ράλλυ, τις αναβάσεις, τους αγώνες ταχύτητας κι άλλους θεσμούς, βίωσαν την εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης στα χνάρια που μόλις πριν δέκα ημέρες είχαν πατήσει «παγκόσμιοι», μέσα στο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Στάδιο της Ελλάδας.

Μπαίνοντας για μια αναμέτρηση με το χρονόμετρο ανά δύο στην ασφάλτινη διαδρομή, οι αγωνιζόμενοι έδωσαν και σήμερα μια παράσταση με αρκετό θέαμα, που απέσπασε το χειροκρότημα των θεατών στο κεντρικό τμήμα και στο δυτικό πέταλο του ΟΑΚΑ.

Για την Ιστορία, στις επιμέρους κατηγορίες των αυτοκινήτων ο Στάθης Κουκέας με το εντυπωσιακό Ford Fiesta R5 κέρδισε την Κατηγορία Α, ο Κώστας Κόρακας με Mitsubishi Lancer Evo IX της Κατηγορίας Ν, οι Πατονίδης-Πλακουτσής (Citroen Saxo VTS) την Κατηγορία Ε και ο Παναγιώτης Παρθένης (Mitsubishi Lancer EvoIX GPX) την Κατηγορία Formula Saloon.

Όσο για τα Ιστορικά αυτοκίνητα, σε αυτά ταχύτερος όλων ήταν ο Γιάννης Κάτσικας με Ford Escort Mk2 RS2000.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1. 

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles