spot_img

Ιδανικό το κλίμα ανάμεσα σε Sainz και Leclerc

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για μια ακόμα φορά ο Carlos Sainz για τον Charles Leclerc και το ιδανικό κλίμα ανάμεσά τους.

Ο Ισπανός οδηγός πραγματοποίησε φέτος μια πολυπόθητη για κάθε οδηγό συνεργασία με την Scuderia Ferrari. Από την αρχή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα τρέξει για μια μεγάλη ομάδα, παρά την απογοητευτική εμφάνισή της το 2020. Το ταξίδι του θα ξεκινήσει με κάποιες δυσκολίες. Όπως όμως τόνισε και ο ίδιος, έχει ως στόχο του να φτάσει γρήγορα το επίπεδο του Μονεγάσκου οδηγού.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 24 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στις δηλώσεις του, ο Sainz μιλά για τον θαυμασμό και το κίνητρο που του δίνει να βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Leclerc, με τους δύο να έχουν καλό κλίμα μεταξύ τους.

Είναι στην καλύτερή του φόρμα. Συνδυάζει την εμπειρία με την νεότητα και είμαι σίγουρος θα είναι ο πιο ανταγωνιστικός οδηγός μέσα στο grid. Η απόδοσή του είναι για έμενα ορόσημο. Ξεκινάω την σεζόν με μειονέκτημα, για το λόγο αυτό σκοπεύω να δουλέψω σκληρά. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δω πόσο γρήγορα θα καταφέρω να αποδίδω στο ίδιο επίπεδο με εκείνον.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, όπου συζητάμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1.

Η αγωνιστική σεζόν του 2020 ήταν μια δυνατή επιστροφή για την McLaren, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών με 202 βαθμούς. Το οδηγικό δίδυμο της ομάδας, Sainz και Lando Norris, επίσης τερμάτισε πολύ κοντά βαθμολογικά στην κατάταξη οδηγών.

Εννοείται είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Lando και μου άρεσε να δουλεύω μαζί του. Από την αρχή αναπτύξαμε καλές σχέσεις, κάτι που μεταδόθηκε και εντός πίστας. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, αλλά ήμασταν παράλληλα ανταγωνιστικοί. Αυτό βοήθησε πολύ την ομάδα, γιατί και οι δυο φέρναμε συστηματικά βαθμούς. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θέλω να συνεχίσω και στη Ferrari.

Ο 26χρονος θα έχει στην διάθεσή του μόλις μιάμιση μέρα να τεστάρει το μονοθέσιο στις χειμερινές δοκιμές. Την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει δοκιμές στο Fiorano της Ιταλίας με τη Ferrari SF71H.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον ελληνικό αγώνα του automotonews.gr, GP Αυστρίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles