spot_img

Ιδού η νέα δίχρωμη Alpine A524

Η Alpine Racing παρουσίασε τη νέα A524 το μονοθέσιο με το οποίο αναμένεται να πάρει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. 

Η πέμπτη κατά σειρά ομάδα που παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για τη φετινή σεζόν της Formula 1 έγινε η Alpine Racing. H γαλλική ομάδα έγινε μάλιστα η πρώτη ομάδα που αποκάλυψε πραγματικές φωτογραφίες του φετινού της μονοθεσίου.

Όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η Alpine θα αγωνιστεί με δύο διαφορετικούς χρωματισμούς. Ο ένας είναι το παραδοσιακό μπλε και ο δεύτερος το ροζ. Ωστόσο φέτος δεν θα είναι κυρίαρχα πάνω στο αμάξωμα, διότι η παρουσία του γυμνού ανθρακονήματος είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Το μονοθέσιο έχει τεράστιες διαφορές σε σύγκριση με αυτό του 2023. Η γαλλική ομάδα αποφάσισε να ανασχεδιάσει κάθε τομέα του, από το εμπρός έως το πίσω μέρος. Στόχος της είναι καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη ευελιξία στην εξέλιξη, καθώς πέρυσι ήταν ένας τομέας που την επηρέασε.

Για πρώτη φορά θα δούμε το μονοθέσιο στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν, οι οποίες είναι προγραμματισμένες από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου. Δεν αποκλείεται μέχρι τότε στην A524 να έχουν «κουμπώσει» οι πρώτες αναβαθμίσεις.

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της μετεγγραφής-μαμούθ του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari. 

Οδηγοί της είναι και φέτος οι Esteban Ocon και Pierre Gasly, οι οποίοι θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά teammates. Το 2023 κατέκτησαν αμφότεροι από ένα βάθρο και φέτος θέλουν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Το 2023 η Alpine τερμάτισε στην 6η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, δύο θέσεις πιο κάτω από το 2022. Συνολικά συγκέντρωσε 120 βαθμούς.

Στην εκδήλωση στο εργοστάσιο του Ένστον παρουσιάστηκε παράλληλα και η ομάδα του WEC.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles