spot_img

Jordan: «Γέροι οι Hamilton και Alonso, δεν κερδίζουν τον Verstappen»

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προέβη ο Eddie Jordan για τους Lewis Hamilton και Fernando Alonso και το αν μπορούν να κερδίσουν τον Max Verstappen.

Απομένει ένας μήνας και… κάτι ώστε να σβήσουν τα κόκκινα φώτα στο Μπαχρέιν και να ξεκινήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2024.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν κάποιος μπορεί να σταματήσει τον Max Verstappen και της Red Bull Racing. Ο συνδυασμός αυτός κατέκτησε 19 νίκες σε 22 Grand Prix το 2023 και είναι φαβορί και για το φετινό πρωτάθλημα.

Ποιος όμως θα μπορούσε να βάλει τέλος στην κυριαρχία του Ολλανδού; Ο πρώην ιδιοκτήτης ομάδας, Eddie Jordan, μίλησε στο F1-Insider και έκανε όχι μία, αλλά δύο επιλογές οδηγών.

«Εάν είχα τώρα μια κορυφαία ομάδα και δεν μπορούσα να πάρω τον Verstappen, τότε θα επέλεγα ένα οδηγικό δίδυμο που να μπορεί να τον νικήσει. Θα έπαιρνα για teammates τους Charles Leclerc και Lando Norris. Δεν πιστεύω πως οι Lewis Hamilton και Fernando Alonso, οι οποίοι είναι πανάξιοι πρωταθλητές μπορούν να τα βάλουν τώρα με τον Φερστάπεν, λόγω της ηλικία τους».

Βέβαια οι Leclerc-Norris ακόμα δεν έχουν εμπειρία από μάχες πρωταθλητισμού στη Formula 1, ενώ ο Βρετανός δεν έχει κατακτήσει ούτε νίκη στο σπορ.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles