spot_img

Νέο «μπαμ» από τη McLaren – Ανανέωσε το συμβόλαιο του Norris

Νέα έκπληξη επεφύλασσε η McLaren Racing καθώς δέσμευσε τον Lando Norris με νέο πολυετές συμβόλαιο και στηρίζει το μέλλον της πάνω του.

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε η McLaren Racing στην έντονη φημολογία που ήθελε τον Lando Norris να ψάχνει νέο σταθμό για την καριέρα του. Η ομάδα του Ουόκινγκ ανακοίνωσε πως ο νεαρός Βρετανός ανανέωσε το συμβόλαιό του για πολλά χρόνια ακόμη. Αυτή έρχεται 24 ώρες μετά την επέκταση συμβολαίου του Charles Leclerc με τη Scuderia Ferrari

Ο 24χρονος είναι στις τάξεις της από το 2018 και από το 2019 έχει ρόλο επίσημου οδηγού, μετρώντας 104 εκκινήσεις, 1 pole position, 6 ταχύτερους γύρους, 13 βάθρα και 633 κερδισμένους βαθμούς.

Το συμβόλαιο των δύο πλευρών που είχε υπογραφτεί τον Φεβρουάριο του 2022, ολοκληρωνόταν στο τέλος του 2025. Όμως τώρα, ο Norris που πέρυσι ήταν έκτος στην τελική βαθμολογία με 205 κερδισμένους βαθμούς, θα μείνει στο Ουόκινγκ τουλάχιστον έως το τέλος του 2026. Μέχρι δηλαδή το χρονικό σημείο που δεσμεύεται και ο teammate του, Oscar Piastri.

«Νιώθω υπέροχα που θα διατηρήσω το papaya χρώμα στη στολή μου. Μεγάλωσα με τη McLaren και εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου, η ομάδα είναι σαν οικογένεια για μένα. Το έως τώρα ταξίδι ήταν συναρπαστικό, είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, όμως την τελευταία σεζόν δείξαμε την επιθυμία μας να επιστρέψουμε στις μάχες της κορυφής».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.


Στη συνέχεια, ο οδηγός από το Μπρίστολ αναφέρθηκε και στη διοίκηση της ιστορικής ομάδας.

«Η δουλειά που έκαναν ο Zak (Brown, ο CEO της McLaren), ο Andrea (Stella, ο επικεφαλής της ομάδας) και όλη η ομάδα την περασμένη χρονιά, ήταν απίστευτη. Είμαι πεπεισμένος πως θα μάχομαι για νίκες με τη McLaren. Ανυπομονώ να δημιουργήσουμε περισσότερες σπουδαίες αναμνήσεις και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά με όλους στο MTC τα επόμενα χρόνια».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles