spot_img

Κανονικά η διεξαγωγή του Rally Σουηδίας

Το Rally Σουηδίας για τον δεύτερο γύρο του WRC θα διεξαχθεί κανονικά, μετά από μια περίοδο μεγάλης ανησυχίας για την ακύρωση του, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Οι διοργανωτές του Rally περίμεναν μέχρι τη τελευταία στιγμή, ώστε να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το χιόνι δεν ήταν τόσο έντονο στη περιοχή όπου θα περάσουν τα αυτοκίνητα και αυτό δημιούργησε τεράστια προβλήματα. Για να διεξαχθεί μάλιστα το Rally Σουηδίας, ακυρώθηκε το ιστορικό Rally Σουηδίας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα.

Ο CEO του Rally, Glenn Olsson, μίλησε για τον αγώνα και το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες ο καιρός ήταν ευνοϊκός και έπεσε αρκετό χιόνι στη περιοχή. Επιπλέον, τόνισε πως οι διοργανωτές κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να πραγματοποιηθεί το Rally δίχως προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα αναλύοντας τις συνθήκες και το δελτίο καιρού, θα λάβουν όλες τις απαραίτητες αποφάσεις.

Το Rally Σουηδίας είναι προγραμματισμένο για τις 13-16 Φεβρουαρίου και οι συνθήκες μας προϊδεάζουν για έναν απρόβλεπτο αγώνα. Να σημειωθεί πως υπάρχουν και ορισμένες αλλαγές στις συμμετοχές του Rally.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Sebastian Loeb θα δει τον Craig Breen να τον αντικαθιστά στο μπάκετ του i20 για τον αγώνα αυτό, ενώ ο Jari Matti Latvala επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με συνοδηγό τον Jüho Hanninen, υπό την ομάδα Latvala Motorsport στο Toyota Yaris WRC.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles