spot_img

Οι πρώτες φωτογραφίες της Haas VF-20

Το πρώτο μονοθέσιο του 2020 είναι γεγονός, με την ομάδα της Haas να κάνει ποδαρικό στη νέα αγωνιστική χρονιά αποκαλύπτοντας το νέο της “όπλο”.

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο χειμερινό τεστ, οι ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα χρονιά. Οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων πλησιάζουν, όμως η Haas έκανε την έκπληξη, αποκαλύπτοντας πρώτη το νέο της μονοθέσιο για το 2020. Η VF-20 πήρε ζωή μέσω 3D απεικόνισης και πλέον παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τη καινούρια σεζόν.

Η αμερικανική ομάδα επιστρέφει στα κλασικά της χρώματα με νέο σχεδιασμό, έχοντας ως βασικό χρώμα το λευκό, το οποίο συνδυάζεται με το κλασικό μαύρο και ένα άκρως διακριτικό ανοικτό κόκκινο.

Στον τεχνικό τομέα, βλέπουμε αλλαγή φιλοσοφίας όσον αναφορά την αεροδυναμική, με την εμπρός αεροτομή να κλείνει προς τα κάτω στις άκρες της, ακολουθώντας το concept της Ferrari και της Alfa Romeo του 2019. Επιπλέον παρατηρούμε έντονη γωνία rake, με το πίσω μέρος να είναι αισθητά πιο ψηλά από το 2019, ενώ και η πίσω αεροτομή έχει διαφοροποιηθεί. Όμως, οι λεπτομέρειες αυτές μπορούν να αλλάξουν, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο μονοθέσιο στη πίστα της Βαρκελώνης τη πρώτη ημέρα του χειμερινού τεστ στις 19 Φεβρουαρίου.

Με το νέο μονοθέσιο το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με τη Dallara, η Haas ελπίζει να μην αντιμετωπίσει τα περσινά προβλήματα, τα οποία την δυσκόλεψαν σε τεράστιο βαθμό. Οι Kevin Magnussen και Romain Grosjean παραμένουν οδηγοί της ομάδας και περιμένουν να έχουν καλύτερη σχέση με τη VF-20.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles