spot_img

Κινδυνεύει η διεξαγωγή του αγώνα στην Ίμολα

Πολύ πιθανή είναι η μη διεξαγωγή του έκτου αγωνιστικού τριημέρου της Formula 1 στην Ίμολα, λόγω των καταστροφικών καιρικών συνθηκών.

Καταστροφικές έχουν αποδειχθεί οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών στη βόρεια Ιταλία. Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει τεράστιες ζημιές, ενώ σπίτια και κτίρια έχουν πλημμυρίσει.

Λόγω των ακραίων συνθηκών, η διεξαγωγή του αγώνα στην Ίμολα το τριήμερο 19-21 Μαΐου, «κινδυνεύει». Την Δευτέρα, 16/5, οι άνθρωποι της πίστας και το προσωπικό των ομάδων κλήθηκε να εκκενώσει την πίστα, λόγω πιθανής πλημμύρας από τον ποταμό Σαντέρο.

Τα πράγματα δεν έχουν καλυτερέψει σήμερα, 17/5, καθώς απαγορεύτηκε η είσοδος στην πίστα για λόγους ασφαλείας. Τα paddock της Formula 1 βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όμως αυτά της Formula 2 και της Formula 3 έχουν γίνει λίμνες. Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα και στη γύρω περιοχή, καθώς δρόμοι και γέφυρες έχουν κλείσει λόγω της κακοκαιρίας.

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ιταλίας και υπουργός υποδομών, Matteo Salvini, καλεί σε ακύρωση του αγώνα.

«Θα ζητήσουμε την αναβολή του Grand Prix στην Ίμολα, διότι πρέπει να εστιάσουμε σε άλλα θέματα».

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται συζητήσεις μεταξύ της Formula 1 και των τοπικών αρχών, σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στη μέρα.

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream 113, με την ανάλυση του αγώνα στο Μαϊάμι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles