spot_img

Κλείνει το εργοστάσιό της η Ferrari

Η Ferrari έπειτα από τις εξελίξεις στην Ιταλία με τον κορονοϊό, προέβη στο κλείσιμο των εργοστασίων της, τόσο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και αυτό της Formula 1.

Τα εργοστάσια στο Maranello και στη Modena θα παραμείνουν κλειστά, έως τις 27 Μαρτίου, έπειτα από τα αυστηρά μέτρα της κυβέρνησης στη μετακίνηση του κόσμου στη χώρα. Ο κορονοϊός έχει αφήσει το στίγμα του στην γειτονική μας χώρα, όπου πάνω από 20.000 κόσμος να έχει προβληθεί από τον ιό και έχει προκαλέσει πάνω από 1.400 θανάτους, οι οποίοι αυξάνονται.

Το κλείσιμο των εργοστασίων ήταν αναπόφευκτο για την Ferrari, καθώς το καθεστώς καραντίνας στη χώρα κάνει πρακτικά αδύνατη τη λειτουργία, με την υγεία των υπαλλήλων της, να προέχει. Επιπλέον, όλο το προσωπικό που βρέθηκε στην Αυστραλία για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στον γυρισμό θα τεθεί σε προσωπική απομόνωση, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Ο CEO της Ferrari, Louis Camilleri μίλησε για τη συγκεκριμένη κατάσταση στην Ferrari.

Σε μια κατάσταση όπως αυτή, η ευγνωμοσύνη μου πηγαίνει στις γυναίκες και τους άνδρες της Ferrari για την αφοσίωσή τους που αποδεικνύει το πάθος και την αποφασιστικότητα να δουλεύεις για μια τέτοια μάρκα. Μαζί με τους προμηθευτές μας, διασφάλισαν τη λειτουργία της Ferrari. Για τον σεβασμό που τρέφουμε γι’ αυτούς και την ηρεμία των ίδιων και των οικογενειών τους, αποφασίσαμε το κλείσιμο των εργοστασίων. Οι πελάτες και οι οπαδοί βρίσκονται επίσης στη σκέψη μας και ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε δυναμικά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles