spot_img

Κρίνεται σύντομα το μέλλον του Schumacher στην F1

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, δήλωσε πως θα συνομιλήσει με το Mick Schumacher στους επόμενους αγώνες της φετινής σεζόν της Formula 1 και θα συζητήσει το μέλλον του με την ομάδα.

Ο Mick Schumacher ήταν μέλλος της ακαδημίας της Ferrari (Ferrari Driver Academy – FDA) από το 2019, έχοντας κατακτήσει το Πρωτάθλημα της ευρωπαϊκής Formula 3 την προηγούμενη σεζόν. Ο Γερμανός συνέχισε στη Formula 2 και στέφθηκε Πρωταθλητής το 2020, πριν πάρει την «προαγωγή» στη Formula 1 και τη Haas το 2021. Η πορεία του, ωστόσο, δεν ήταν η αναμενόμενη και το μέλλον του στο άθλημα πέρα του 2022 δεν είναι δεδομένο.

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, ανέλυσε τη σημασία του προγράμματος της ακαδημίας οδηγών της ιταλικής ομάδας, ενώ παράλληλα έκανε ένα σχόλιο για την περίπτωση του Mick Schumacher.

«Για εμάς το FDA είναι ένας σημαντικός πυλώνας για την ομάδα. Επενδύουμε πολλά σε αυτό και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε για την ακαδημία των οδηγών. Ο λόγος για αυτό το πράγμα είναι πως πιστεύουμε πως είναι σημαντικό να εξελίξουμε όσο γίνεται καλύτερα το ταλέντο και να κοιτάξουμε το μέλλον, ώστε να βρούμε τους καλύτερους για το μονοθέσιό μας. Συνεπώς, δεν είναι κάτι που θα σταματήσουμε να το κάνουμε. Αντιθέτως, νομίζω πως θα επενδύουμε διαρκώς και θα βελτιώνουμε τον τρόπο που θα το διαχειριζόμαστε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1.

Ο Mattia Binotto αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Mick Schumacher, η παρουσία του οποίου στο FDA, για την ώρα, δε συνεχίζεται πέρα του 2022.

«Με το Mick (Schumacher), όπως είπαμε στην αρχή της σεζόν, είναι σημαντικό να βελτιωθεί. Σε λίγους αγώνες θα καθίσουμε με αυτόν και θα κάνουμε απολογισμό της σεζόν. Αυτό θα το κάνουμε, επίσης, μαζί και με τη Haas και θα αποφασίσουμε για το καλύτερο μέλλον για αυτόν».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η ακαδημία οδηγών της Ferrari, από τη στιγμή που δημιουργήθηκε, έχει μόνο ένα άτομο το οποίο έφτασε να γίνει μέλλος της ιταλικής ομάδας. Εκτός του Mick Schumacher, ένα ακόμα αξιοσημείωτο μέλος του FDA είναι ο Robert Schwartzman, ο teammate του Γερμανού στην F2. Ο νεαρός Ρώσος θα κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο στη Formula 1 στο FP1 του GP ΗΠΑ.

Δείτε το πρώτο μέρος της σειράς μας στο F1 Manager 2022.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles