spot_img

Leclerc: «Δεν καταλαβαίνουμε τι πηγαίνει λάθος»

Ο Charles Leclerc δήλωσε πως η ομάδα δυσκολεύεται να κατανοήσει τα αίτια του κακού ρυθμού που δίνει η SF1000, με την προβληματική φετινή πορεία της Ferrari να συνεχίζεται.

Η ιταλική ομάδα είναι η μόνη φέτος που παρουσιάστηκε πιο αργή στο Spa-Francorchamps συγκριτικά με τους περσινούς της χρόνους, με το πέρας των κατατακτήριων δοκιμών να βρίσκει τους δύο οδηγούς της εκτός του Q3, στις θέσεις 13 και 14 υπέρ του Μονεγάσκου.

Η Ferrari παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα από την αρχή της σεζόν, με το μεγαλύτερο πλήγμα της να είναι οι τελικές ταχύτητες, ύστερα από μια ιδιωτική συμφωνία με την FIA σε ό,τι αφορά τον κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 29 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Charles Leclerc δήλωσε:

Για να είμαι ειλικρινής είναι δύσκολο να βρούμε μια εξήγηση. Έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους, επομένως πρέπει οπωσδήποτε να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να το επιλύσουμε. Η μέρα δεν ήταν καλή, αλλά αυτή τη στιγμή έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Πιστεύω πως χρειάζεται όλοι μας στην ομάδα να μην αφήσουμε το ηθικό μας να πτοηθεί, παρά την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Καταλαβαίνω οπωσδήποτε πως οι οπαδοί που μας ακολουθούν είναι πολύ απογοητευμένοι. Θα προσπαθήσουμε, εγώ και ο Seb, να κάνουμε αύριο τον καλύτερο δυνατό αγώνα, ακόμα κι αν δεν αναμένουμε να συμβεί κάποιο θαύμα.

Ο Sebastian Vettel δήλωσε:

Προφανώς κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας, με πολύ κόπο ήδη από χτες το βράδυ έως σήμερα, ώστε να βελτιώσουμε κάπως την απόδοσή μας. Πιστεύω πως τα καταφέραμε έστω και πολύ λίγο, αλλά σίγουρα δεν βρισκόμαστε εκεί που πρέπει, και δεν είναι η πρώτη που συμβαίνει αυτό για φέτος. Κάναμε το καλύτερο δυνατό, με ένα μονοθέσιο που ξέρουμε ήδη τι μπορεί να μας δώσει από την αρχή της σεζόν. Επομένως το σημερινό αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles