spot_img

Leclerc: «Δεν μπορούσαμε κάτι καλύτερο στον αγώνα»

Αρκετά ικανοποιημένος δήλωσε ο Charles Leclerc για την απόδοση της Scuderia Ferrari στον αγώνα Καναδά, όπου αν και έμεινε εκτός βάθρου κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της κορυφής.

Σημάδια προόδου παρουσίασε η Scuderia Ferrari το περασμένο αγωνιστικό τριήμερο στο Grand Prix Καναδά. Η ιταλική ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στη φετινή σεζόν της Formula 1 και όπως υπογράμμισε και ο Charles Leclerc στην συνέχεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στην πίστα του Μοντρεάλ.

«Πιστεύω δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερη δουλειά στον αγώνα. Είχα καλή αίσθηση με το μονοθέσιο και ο ρυθμός του ήταν καλός και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Όποιο σετ ελαστικών και να τρέξαμε είχαμε αρκετά ανταγωνιστικό ρυθμό. Αν σκεφτούμε πόσο πίσω εκκινήσαμε ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσαμε να φέρουμε. Γενικά πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, κάτι στο όποιο είχαμε πολλά προβλήματα στην αρχή της σεζόν και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί δεν είχαμε συστηματικό ρυθμό με διαφορετικά ελαστικά. Πήραμε όμως μια διαφορετική προσέγγιση με το στήσιμο του μονοθεσίου και βοήθησε πάρα πολύ».

Μην χάσετε την Τρίτη, 20/6, στις 21:00 την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Καναδά της Formula 1. Βρείτε το link εδώ.

Ο Μονεγάσκος οδηγός στις κατατακτήριες του Σαββάτου έμεινε εκτός Q3 μετά από λάθος επιλογή ελαστικών βάση των καιρικών συνθηκών στην πίστα. Εκκίνησε τον αγώνα από την 11η θέση και με καλή στρατηγική κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση. Ο Leclerc πιστεύει ότι η ομάδα βρίσκεται επιτέλους στο σωστό δρόμο.

«Φυσικά και το συζητήσαμε, αλλά δεν αφιερώσαμε και πολύ χρόνο πάνω σε αυτό γιατί είχαμε ακόμα έναν ολόκληρο αγώνα μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας. Το μονοθέσιο συμπεριφέρθηκε καλά, όπως και τα ελαστικά και η στρατηγική μας ήταν σωστή στη διαχείριση του αγώνα. Όλα αυτά είναι πολύ θετικά και από αύριο θα ανασυγκροτηθούμε και θα αναλύσουμε όλο το αγωνιστικό τριήμερο ώστε να καταλάβουμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε στο μέλλον».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles