spot_img

Θα κερδίσει φέτος αγώνα ο Hamilton;

Ο Lewis Hamilton υποστηρίζει ότι η Red Bull Racing έχει τη δυνατότητα να κερδίσει όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος και θα είναι δύσκολο να φτάσουν στη Mercedes-AMG την απόδοσή τους.

Η Red Bull Racing έχει την απόλυτη κυριαρχία στο φετινό Πρωτάθλημα της Formula 1, με οχτώ νίκες σε οχτώ αγώνες, ενώ καμία άλλη ομάδα στο grid δεν δείχνει έτοιμη να την απειλήσει. Ο Max Verstappen τερματίζει τον αγώνα με τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα διαφορά ακόμα και όταν οι συνθήκες εντός πίστας δημιουργούν δυσκολίες.

Ο Lewis Hamilton αναγνώρισε την δυσκολία να σπάσουν το σερί της αυστριακής ομάδας, η οποία όπως υποστηρίζει είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει τη σεζόν με την ίδια αποδοτικότητα.

«Πάνω κάτω ξέρουμε πως έχουν τα πράγματα και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την πολύ δυνατή απόδοση της Red Bull. Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να κερδίσουν όλους τους υπόλοιπους αγώνες φέτος εκτός εάν εμείς ή η Aston Martin βελτιώσουμε πολύ την απόδοσή μας ή εάν δεν καταφέρουν να τερματίσουν τον αγώνα. Προς το παρόν το μονοθέσιό μας δεν είναι και τόσο διαφορετικό στην οδήγηση όσο στην αρχή της χρονιάς. Εννοείται κάποια στοιχεία του έχουν αλλάξει με τις αναβαθμίσεις και κυρίως η κάθετη δύναμη, τα γενικά χαρακτηριστικά του όμως παραμένουν ίδια».

Μην χάσετε απόψε την εκπομπή Slipstream #117 με την ανάλυση του Grand Prix Καναδά. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Η Mercedes-AMG πρόσφατα έφερε αναβαθμίσεις στο πακέτο της W14 E-Performance, οι οποίες αν και βελτίωσαν την απόδοσή τους δεν ήταν αρκετή για να απειλήσουν την κορυφή. Ο Βρετανός, παρά τις δυσκολίες τα τελευταία δυο χρόνια, δείχνει πως διψά ακόμα για σκληρές μάχες στο κυνήγι του τίτλου.

«Για το μέλλον και το επόμενο μονοθέσιο πρέπει να κάνουμε αρκετές αλλαγές. Σίγουρα τα χαρακτηριστικά του μονοθεσίου τώρα δεν είναι σε θέση να κερδίσει τη Red Bull ακόμα. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας και δεν είναι εύκολο με τους κανονισμούς να ξεκλειδώσεις την απόδοση του μονοθεσίου και εκεί έχουν μεγάλο πλεονέκτημα. Δεν είναι όμως και τόσο απογοητευτική η κατάσταση και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στις μάχες. Ελπίζω στη συνέχεια να βρούμε περισσότερη σταθερότητα και να έχουμε καλούς αγώνες όπως το 2021. Θα ήταν απίστευτο να ήμασταν σε σκληρή μάχη και οι τρεις ομάδες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #116 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles