spot_img

Leclerc: «Έχουμε ένα απίστευτο μονοθέσιο»

Ο Charles Leclerc ήταν πολύ χαρούμενος με τη νίκη του στο GP Αυστραλίας και εξύμνησε το μονοθέσιο της Scuderia Ferrari και πλέον κοιτά το πρωτάθλημα.

Ο Charles Leclerc κυριάρχησε στο GP Αυστραλίας, όπου κατέκτησε μία άνετη νίκη και παράλληλα είδε τον Max Verstappen να εγκαταλείπει. Ο Μονεγάσκος κατάφερε να μην απειληθεί σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα από τους οδηγούς της Red Bull Racing και σημείωσε την πιο εύκολη νίκη στην καριέρα του στη Formula 1. Ο πανευτυχής Leclerc αναγνώρισε την ανωτερότητα της F1-75 στο Albert Park:

Στη Formula 1 είναι η πρώτη φορά που ελέγχουμε κάπως τη διαφορά (από τη δεύτερη θέση), ειλικρινά τι μονοθέσιο είχαμε σήμερα! Θέλω να πω, έκανα καλή δουλειά όλο το τριήμερο, όμως δεν θα ήταν δυνατό να συμβεί αυτό χωρίς το μονοθέσιο. Ειδικότερα στο ρυθμό αγώνα, ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί, η αίσθηση των ελαστικών ήταν καταπληκτική. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο, κάναμε εξαιρετική διαχείριση των ελαστικών, είμαι τόσο χαρούμενος.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Ο Charles Leclerc μίλησε για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, με το Μονεγάσκο να παραμένει προσγειωμένος παρά το εξαιρετικό του ξεκίνημα:

Προφανώς σήμερα είχαμε μόλις τον τρίτο αγώνα. Συνεπώς, είναι δύσκολο να σκέφτομαι το Πρωτάθλημα. Για να είμαι ειλικρινής, όμως, έχουμε ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο. Είναι, επίσης, ένα πολύ αξιόπιστο μονοθέσιο και, προς το παρόν, είμαστε πάντα εκεί (στη διεκδίκηση νικών). Συνεπώς, ελπίζω πως θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και, αν συμβεί αυτό, τότε πιθανότατα έχουμε πιθανότητες για το Πρωτάθλημα. Αυτό σίγουρα με κάνει να χαμογελώ, μετά τα δύο τελευταία χρόνια τα οποία ήταν πολύ δύσκολα για την ομάδα και για εμένα. Επομένως, είναι πάρα πολύ ωραίο να είμαστε πίσω σε αυτήν τη θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Μετά τις δύο νίκες σε τρεις αγώνες και το απόλυτο σε παρουσίες στο βάθρο, ο Charles Leclerc απολαμβάνει μία διαφορά της τάξεως των 34 πόντων στο Πρωτάθλημα οδηγών, με τον George Russell με Mercedes να βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης. Αντίστοιχα, η Ferrari βρίσκεται στην κορυφή και στο Πρωτάθλημα κατασκευαστών με διαφορά 39 πόντων από τη Mercedes.

Δείτε το GP Κίνας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles