spot_img

Leclerc: «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα»

Ο Charles Leclerc ήταν ευχαριστημένος με το γεγονός πως κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στον αγώνα του Τέξας, εκκινώντας εκτός της πρώτης 10άδας. 

Η Scuderia Ferrari και ο Charles Leclerc αγνοούν τη νίκη στη φετινή σεζόν για αρκετούς μήνες, καθώς τελευταία φορά επικράτησαν στις 10 Ιουλίου και το Grand Prix Αυστρίας. Το αρνητικό σερί δεν έσπασε ούτε στις ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι το μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας ήταν γρήγορο και ο Carlos Sainz βρέθηκε στην pole position. Η αλλαγή κινητήρα στην F1-75 του Λεκλέρ είχε ως αποτέλεσμα ο Μονεγάσκος να εκκινήσει από τη 12η θέση, γεγονός που του στέρησε μέρος των πιθανοτήτων για κατάκτηση της νίκης.

Μετά το τέλος του Grand Prix στο Circuit of the Americas, τα συναισθήματα του Lerclerc ήταν ανάμεικτα.

«Κατά κάποιο τρόπο είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, καθώς εκκίνησα από τη 12η θέση. Οπότε η παρουσία στο βάθρο είναι ένα επίτευγμα. Κοιτάζοντας όμως γενικότερα το τριήμερο, είναι λίγο απογοητευτικό καθώς είχαμε το ρυθμό για τη νίκη. Όμως είχαμε σημαντική φθορά των ελαστικών προς το τέλος του αγώνα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Οπότε εντέλει, η 3η θέση δεν είναι και τόσο άσχημη».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας.

Απαντώντας στο σχόλιο του Ντέιβιντ Κούλθαρντ ότι έχει κοκκινήσει στο πρόσωπο και ότι το COTA αποτελεί ένα δύσκολο αγώνα, ο Leclerc είπε.

«Όντως είναι ένας από τους δυσκολότερους αγώνες. Ειδικά ο πρώτος τομέας της πίστας με τις υψηλές δυνάμεις G. Γίνεται ακόμα πιο δύσκολος από το γεγονός ότι έχεις να αντιμετωπίσεις τη φθορά των ελαστικών. Είχα μία ωραία μονομαχία με τον Πέρεζ και αργότερα με τον Φερστάπεν. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να τους δυσκολέψουμε περισσότερο στους επόμενους αγώνες».

Μην χάσετε την Τρίτη στις 21:00 την εκπομπή #100 με καλεσμένο τον Πάνο Σεϊτανίδη, με εκπλήξεις και το F1 Quiz! Μπορείτε να την ακούσετε το link με ένα κλικ εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles