spot_img

Ο Hamilton υπόσχεται επιστροφή στην κορυφή με τη Mercedes το 2023

Ο Lewis Hamilton έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την επόμενη σεζόν της Formula 1, μετά τη μάχη που έδωσε με το Max Verstappen για τη νίκη στο GP ΗΠΑ.

Το GP ΗΠΑ έληξε με τον Max Verstappen να σημειώνει ακόμα μία νίκη το 2022, με τον Ολλανδό να φτάνει τις 13 και να ισοφαρίζει την επίδοση των Michael Schumacher και Sebastian Vettel. Η Mercedes-AMG δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στην πίστα του Austin, ωστόσο ο ρυθμός αγώνα της W13 γέμισε με αισιοδοξία το Lewis Hamilton, ο οποίος έφτασε πιο κοντά από ποτέ στη νίκη το 2022.

Η θετική αύρα του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή αποτυπώθηκε στις δηλώσεις που έκανε στο Sky Sports, μετά το πέρας του GP ΗΠΑ.

«Αυτό που θα κρατήσω από σήμερα είναι πως είχαμε καλό ρυθμό, είμαι ακόμα εδώ και γνωρίζω πως όταν διαθέτουμε ανταγωνιστικό μονοθέσιο, θα το επαναφέρω στην κορυφή. Απλά χρειάζεται να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Μην χάσετε απόψε την εορταστική εκπομπή Slipstream #100 με την ανάλυση του GP ΗΠΑ με τον Πάνο Σεϊτανίδη. Περισσότερα εδώ.

Ο Lewis Hamilton συνεχάρη την προσπάθεια της Mercedes-AMG, η οποία με τις αναβαθμίσεις που έφερε στο Austin πλησίασε τους πρωτοπόρους.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου. Όλοι πίσω στο εργοστάσιο δουλεύουν τόσο σκληρά και έχουν βιώσει αρκετές δοκιμασίες τη φετινή χρονιά. Εμείς ήρθαμε εδώ με αναβαθμίσεις, για τις οποίες η ομάδα δούλεψε τόσο πολύ και όντως απέδωσαν, ήμασταν πολύ πιο κοντά σήμερα. Είμαι πραγματικά περήφανος για όλους, ζητώ συγγνώμη που δεν έφερα τη νίκη, έκανα ό,τι μπορούσα. Εάν κερδίζαμε, θα ήταν ένας τεράστιος θρίαμβος για όλους μας και θα αποτελούσε επιβράβευση των προσπαθειών μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας. 

Ο Hamilton αναφέρθηκε στην επίδοση που είχε ο Max Verstappen στο GP ΗΠΑ.

«Ήμουν στην πρωτοπορία, έβλεπα πως ήταν ταχύτερος κατά ένα δευτερόλεπτο στο γύρο και δεν μπορούσα να έχω απάντηση. Ήρθε από τόσο μακριά στην ευθεία, νομίζω πως είχε προβάδισμα 10 χμ από εμάς στις ευθείες. Στο τέλος της ευθείας, οι καθρέφτες μας είχαν τόσο έντονες δονήσεις που δεν μπορούσα να δω πού βρισκόταν, συνεπώς ήταν πολύ δύσκολο να αμυνθώ».

Ο Lewis Hamilton αγνοεί ακόμα τη νίκη στη φετινή σεζόν της Formula 1, με το 2022 να είναι η μοναδική σεζόν στην καριέρα του που δεν έχει δει ποτέ (ακόμα) πρώτος την καρό σημαία. Επίσης, η Mercedes βρίσκεται ακόμα χωρίς νίκη στη χρονιά για πρώτη φορά από το 2011.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles