spot_img

Leclerc: «Η δεύτερη θέση στην Αυστρία είναι σαν νίκη»

Ο Charles Leclerc ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τον εναρκτήριο αγώνα της Formula 1 για το 2020, τερματίζοντας στο βάθρο.

Ο Μονεγάσκος είχε ένα μέτριο ξεκίνημα, όπου προσπαθούσε να κρατηθεί κοντά στους Lando Norris και Sergio Perez, όμως ο ρυθμός της SF1000-H δεν ήταν ιδανικός. Μετά το δεύτερο Safety Car όμως, έκανε ένα καταπληκτικό τελευταίο stint, προσπέρασε σε κρίσιμο σημείο τους αντιπάλους του, εκμεταλλεύτηκε την ποινή του Lewis Hamilton και ξεκίνησε το 2020 με μια ανέλπιστη 2η θέση.

Έχοντας εκκινήσει από την 7η θέση, ο Leclerc δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτή την απόδοση στο τέλος του αγώνα και ήταν πολύ περήφανος για το αποτέλεσμα.

Είμαι τρομερά χαρούμενος. Η 2η θέση εδώ είναι σαν να κερδίσαμε. Δυσκολευόμασταν από την αρχή του τριημέρου και στον αγώνα ήμασταν πολύ τυχεροί με τα πολλαπλά Safety Car, τις συγκρούσεις, τις ποινές. Τελικά μείναμε στην πίστα και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Έδωσα το μέγιστο που μπορούσα και πιστεύω πως διαχειριστήκαμε άψογα τον αγώνα. Με το πακέτο που έχουμε αυτή τη στιγμή η 2η θέση σημαίνει πως πήραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος με την ταχύτητά μας αυτή τη στιγμή. Ήμασταν γρήγοροι στις στροφές αλλά δυσκολευόμαστε στις ευθείες. Θα έχουμε το νέο πακέτο στην Αυστρία και θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το θέμα μας. Θα δούμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles