spot_img

Leclerc: «Η επιστροφή στο Spa θα είναι δύσκολη φέτος»

Ο Charles Leclerc της Ferrari εξέφρασε ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με την επιστροφή του στη θρυλική Βελγική πίστα.

Σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την πρώτη νίκη του Charles Leclerc στην F1, καθώς επίσης κι από τον χαμό του φίλου του, Anthoine Hubert. Ο νεαρός Γάλλος έχασε την ζωή του μία μέρα πριν το GP Βελγίου του 2019. Είχε μια φρικιαστική σύγκρουση με τον Juan Manuel Correa στην έξοδο της Raidillon, για τον ένατο γύρο του πρωταθλήματος της F2.

Ο Leclerc δήλωσε:

Η πίστα του Spa-Francorchamps έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Μπορεί να είναι το μέρος όπου πήρα την πρώτη μου νίκη, αλλά είναι και το μέρος που χάσαμε τον φίλο μας Anthoine πέρυσι. Θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω εκεί, αλλά οπωσδήποτε θα βρίσκεται στη σκέψη όλων μας κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 26 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τα συναισθήματά του σχετικά με το ίδιο θέμα εξέφρασε και ο Pierre Gasly της Alpha Tauri, ο οποίος υπήρξε για πολύ καιρό συγκάτοικος με τον Hubert όταν οι δυο τους αγωνίζονταν ακόμη στις μικρές κατηγορίες μονοθεσίων.

Το Spa είναι η αγαπημένη μου πίστα και το να αγωνίζεσαι εκεί, με τόσες στροφές υψηλής ταχύτητας, είναι κάτι φανταστικό. Ευχαριστιέμαι την οδήγηση εκεί και είχα κάποιους καλούς αγώνες στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, η φετινή επιστροφή θα είναι λυπηρή γιατί μόλις πέρυσι χάσαμε τον Anthoine, σε αυτό το φρικτό δυστύχημα. Τον γνώριζα από 7 χρονών, όταν έτρεχα ακόμη στα καρτ, πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο, κι από τα 13 μέχρι τα 19 μου μέναμε στο ίδιο διαμέρισμα. Νομίζω πως όλοι στο paddock θα αφιερώσουν κάποιες στιγμές τους ώστε να τον θυμηθούν ξανά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles