spot_img

Leclerc: «Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα και γρήγορα»

Ο Charles Leclerc πιέζει ασφυκτικά τους μηχανικούς της Scuderia Ferrari να επιλύσουν τα προβλήματα ώστε να κρατήσει τις ελπίδες του για τον τίτλο ζωντανές. 

Ο Μονεγάσκος στο Grand Prix Αυστρίας κατάφερε μετά από αρκετά αγωνιστικά τριήμερα στο βάθρο. Το μονοθέσιο είχε την απαραίτητη δυναμική και ταχύτητα να μονομαχήσει στα ίσια με την Red Bull Racing. Το ιταλικό εργοστάσιο όμως ήρθε για μια ακόμα φορά αντιμέτωπο με τα προβλήματα αξιοπιστίας του κινητήρα. 

Ο Carlos Sainz θα αναγκαστεί, μετά την εγκατάλειψή του στην αυστριακή πίστα, να αλλάξει για τέταρτη φορά κινητήρα με αποτέλεσμα να δεχθεί ποινή στο επερχόμενο Grand Prix Γαλλίας. Τα προβλήματα αυτά φυσικά προκαλούν άγχος και στον Leclerc, ο οποίος πιέζει την ομάδα να λύσει άμεσα τα προβλήματα στο μονοθέσιο. 

«Eίναι σίγουρα μεγάλη ανησυχία, πρέπει να δούμε ακριβώς τι συνέβη και φυσικά να βεβαιωθούμε πως δεν θα συμβεί ξανά. Εγώ είχα δυο εγκαταλείψεις στους τελευταίους πέντε αγώνες και τώρα ο Carlos ξανά οπότε πρέπει να λύσουμε το θέμα αυτό όσο γίνεται πιο γρήγορα». 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστρίας. 

Η απόδοση της F1-75 παρά θέματα στην μονάδα ισχύος παρουσιάζει συστηματική βελτίωση. Η ομάδα παρουσιάζει αναβαθμίσεις και πολλά μπορούν να αλλάξουν μετά το καλοκαιρινό διάλλειμα με τις νέες προδιαγραφές στους κινητήρες.  Ο Leclerc μίλησε για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιήσει και πως είναι πολύ ικανοποιημένος με την νίκη του Grand Prix Αυστρίας.  

«Αλλάξαμε πολλά στο μονοθέσιο. Είχαμε διαφορετικό αγωνιστικό πακέτο στην Βαρκελώνη, άλλο στο Silverstone και πήγαν πολύ καλά. Πιστεύω η απόδοσή μας είναι πολύ καλή από την Αυστραλία και μετά εκτός του το Μαϊάμι. Εκεί νομίζω δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο η Red Bull. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στους τελευταίους πέντε αγώνες αλλά δεν μπορούσαμε να τα συνδυάσουμε όλα. Οπότε είναι καλό που επιτέλους είχα έναν φυσιολογικό αγώνα».    

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles